Revalidatie zorg behandelen nah dwarslaesie amputatie reuma

Revalidatie

Reade is het expertisecentrum in revalidatie. Wij bieden een compleet aanbod aan behandelprogramma's en -methoden voor volwassenen, kinderen en jongeren, die door een ziekte of ongeval, beperkingen ervaren in het dagelijks leven. In hartje Amsterdam en omstreken, zetten meer dan 500 professionals zich met plezier in om hen in staat te stellen het leven weer zo goed mogelijk op te pakken.

We staan als team om de cliënt heen en werken vanuit mogelijkheden naar het hoogst haalbare. Een bijzondere rol is weggelegd voor wetenschap voor het verdiepen en uitbreiden van onze expertise. Dit doen wij door wetenschap en onderwijs dicht bij de behandelpraktijk te brengen.

Op basis van een verwijzing van de huisarts of medisch specialist maken wij een inschatting of Reade ook iets voor jou kan betekenen.

We bieden revalidatie zowel poliklinisch als klinisch aan

Als je poliklinisch revalideert, kom je regelmatig naar Reade toe. Na een polibezoek ga je weer naar huis. Hoe vaak je naar Reade komt, verschilt per persoon. Net als hoe lang je op een dag bij Reade bent. Dit kan een hele dag zijn of enkel voor één therapiesessie.

Klinische revalidatie betekent dat je naast de behandeling en training ook blijft slapen in het revalidatiecentrum. Daar wordt meestal voor gekozen als je door de aandoening nog niet zelfstandig je dagelijkse dingen kan doen.
Lees verder

Klantenservice

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur). Of
stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?