Onze zorg

We zijn specialist in revalidatie en reumazorg in regio 
Groot Amsterdam. Mensen waarderen onze zorg met een 8.5.

Regio Groot Amsterdam

Je vindt Reade op 2 hoofdlocaties en in veel ziekenhuizen, scholen, kinderdagcentra en verpleeghuizen in regio Groot Amsterdam.

Locatie jvb reade

Reade, locatie Dr. Jan van Breemenstraat

Amsterdam

Reade overtoom revalidatie reumazorg

Reade, locatie Overtoom

Amsterdam

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

In MijnReade kun je vinden wanneer je afspraak is.

Je kunt je afspraak verzetten via de klantenservice.

Locatie Overtoom beschikt over een eigen parkeergarage onder het gebouw.

Parkeren voor bezoekers

Bezoekers trekken bij het inrijden van de garage een kaartje. Parkeren is toegestaan in de parkeervakken. Betaal vóór het verlaten van het gebouw bij de betaalautomaat in de hal bij de parkeergarage.

Het parkeertarief is tijdens kantooruren, van 08.30 tot 17.00 uur, gelijk aan het tarief op de Overtoom. Op deze manier proberen wij de parkeerplaatsen zoveel mogelijk te reserveren voor personeel en cliënten. Parkeertarief is 5,35 Euro per uur. Tijdens daluren (van 17.00 tot 08.30 uur), in het weekend en op feestdagen gelden gereduceerde tarieven. Hierdoor worden bezoekers niet met al te hoge kosten geconfronteerd.

Gereduceerd parkeertarief voor cliënten van Reade

Cliënten in behandeling bij Reade mogen tijdens kantooruren parkeren tegen een gereduceerd tarief. Zij kunnen zich bij binnenkomst zoals gebruikelijk bij de receptie melden, zodat de aanwezigheid wordt geregistreerd en de inrijdkaart gevalideerd wordt voor het reductietarief.

Invalidenparkeerplaatsen

  • Binnen de parkeergarage zijn er 4 invalidenparkeerplaatsen. Hiervoor geldt hetzelfde parkeertarief.
  • Ook zijn er twee invalidenparkeerplaatsen voor de hoofdingang aan de straat. Deze zijn te gebruiken als je een invalidenparkeerkaart hebt.

Houd er rekening mee dat er soms geen vrije parkeervakken beschikbaar zijn.

Reade heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar op een besloten parkeerterrein. Dit terrein is gevestigd aan de noordzijde van het gebouw (zie afbeelding). Let op: op vrijdag 9 en maandag 19 september is een deel van het parkeerterrein afgesloten i.v.m. werkzaamheden. Toegang tot het gebouw is enkel mogelijk via de bekende hoofdingang. Parkeren met een gehandicaptenparkeerkaart kan naast de sporthal op de daarvoor aangewezen plekken.

Gereduceerd parkeertarief voor cliënten
Reade is in staat om een gereduceerd parkeertarief te bieden aan haar cliënten. Dit tarief geldt alleen op het besloten terrein. In plaats van het geldende parkeertarief van € 4,50 betaal je op het terrein van Reade € 0,75 per halfuur. Betalen is alleen mogelijk met je bankpas via de in- en uitrijdautomaat die op het parkeerterrein gevestigd is.

Zo werkt het:

  • Slagbomen openen door jouw bankpas in de automaat te stoppen.
  • Met uitrijden gebruik je dezelfde bankpas.
  • Parkeertarief is € 0,75 per halfuur / € 1,50 euro per uur.


Parkeren


Via MijnReade
De cliënten van de polikliniek reumatologie kunnen dit via de functionaliteit ‘online aanvragen van herhaalrecepten’ in MijnReade.
Recepten die eerder door de reumatoloog zijn voorgeschreven kunnen nu 24 uur per dag, 7 dagen per week digitaal aangevraagd worden via cliëntenportaal mijnReade.nl. Met deze gratis herhaalservice is het aanvragen van een recept sneller en gemakkelijker.

Overige manieren zijn:

  • per telefoon 020-2421000 of
  • per e-mail via klantenservice@reade.nl

Klantenservice

Heb je een vraag over Reade? Onze klantenservice helpt je verder.

Tips voor de website?