Verwijzen en Overleg

Alle cliënten die voor een diagnose of behandeling naar Reade komen hebben een verwijzing nodig. Zonder deze verwijzing is er geen sprake van zorg in het kader van de basisverzekering.

Klinisch verwijzen als medisch specialist

Bij vragen kan je contact opnemen met het opnamebureau.

Intercollegiaal overleg

Ben je niet zeker of de situatie van de cliënt geschikt is voor een revalidatiebehandeling bij Reade? Overleg dan telefonisch met de dienstdoende revalidatiearts via telefoonnummers:

Overig contact

Klantenservice en planning

Voor overige vragen info@reade.nl

Apotheek

Voor de apotheek apotheek@reade.nl

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Alle cliënten die voor een diagnose of ziekenhuisbehandeling naar Reade komen hebben een verwijzing nodig. Voor een bezoek aan onze polikliniek heb je dus ook een verwijzing nodig. Zonder deze verwijzing is er namelijk geen sprake van zorg in het kader van de basisverzekering. Dit betekent dat de factuur door Reade niet aan jouw zorgverzekeraar kan worden gestuurd. Jij bent dan zelf verantwoordelijk voor de betaling van deze factuur.

Op de pagina 'Vergoeding zorgverzekeraar' vind je een overzicht van de zorgverzekeraars waarmee Reade afspraken heeft gemaakt. Staat jouw zorgverzekeraar hier niet bij, neem dan contact op met je zorgverzekeraar of met Reade.

Bezoekuren kliniek zijn

  • van maandag t/m vrijdag van 14:00 uur tot 21:00 uur.
  • op zaterdag en zondag is de kliniek te bezoeken van 12:00 tot 21:00 uur.

Klantenservice

Heb je een vraag over Reade? Onze klantenservice helpt je verder.

Tips voor de website?