Opleiding stages verpleegkundige witte jas bespreking

Opleidingen & Stages

Reade is erkend als opleidingsinstelling voor Reumatologen, Revalidatieartsen en Verpleegkundigen niveau 4 en 5 en psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Naast opleidingsplaatsen voor de specialisatie tot reumatoloog of revalidatiearts, hebben wij plaatsen beschikbaar voor artsen niet in opleiding tot specialist (ANIOS). Studenten Geneeskunde kunnen bij ons terecht voor hun verplichte verpleeghulpstage en (junior) co-schap. Wij bieden ook stageplaatsen aan studenten van diverse opleidingen, zowel zorg als niet-zorggerelateerde.

Differentiatiestages AIOS revalidatiegeneeskunde

Voor AIOS revalidatiegeneeskunde biedt Reade de mogelijkheid een differentiatiestage te lopen. Je kunt je bij ons verdiepen in reumarevalidatie, niet-aangeboren hersenletsel en dwarslaesie.

 • Reumarevalidatie
 • Niet zichtbare gevolgen van hersenletsel
 • Specialistische dwarslaesie revalidatie
 • Kinderrevalidatie
 • Neuromusculaire revalidatie
 • Chronische pijn
 • Verpleegkundige opleidingen

Sollicitatieprocedure
Uitgebreide informatie over de bovenstaande stages vind je op www.opleidingsetalage.nl. Je kunt hier direct solliciteren.

Verpleegkundige in opleiding

Onze verpleegkundige beroepsopleiding heeft als missie mensen op te leiden tot professionele beroepsbeoefenaren die met plezier, klantgericht en met de nieuwste kennis en inzichten werken. Verzorgende IG bieden wij de opleiding aan tot verpleegkundige. Met de opleiding via ROC TOP ontvang jij het diploma MBO-verpleegkunde. Aan MBO-verpleegkundigen met brede ervaring en verdere ambitie bieden wij de mogelijkheid om een verkorte opleiding tot HBO-verpleegkundige te doen. Daarnaast is het mogelijk om een specialistische verpleegkundige opleiding te volgen zoals die voor neuro- of revalidatieverpleegkundige via de Amstel Academy van het VUmc.

 • MBO verpleegkunde verkort, BBL 2,5 - 4 jaar
 • HBO verpleegkunde verkort, duaal 3 jaar
 • Neuroverpleegkunde, duaal 13/15 maanden
 • Revalidatieverpleegkunde, duaal 13/15 maanden

Wij werken nauw samen met de opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Inholland, ROC TOP , ROC van Amsterdam en VUmc Amstel Academy.

Sollicitatieprocedure
Voor deze opleidingen wordt elk jaar een sollicitatieprocedure opgezet. Tijdens deze sollicitatieprocedure kun je aanspraak maken op een opleidingsplaats. Als er geen vacature open staat op onze website, is er op dat moment geen opleidingsplaats beschikbaar.

Stageplaatsen verpleegkundige opleidingen

Binnen Reade hebben wij regelmatig stageplaatsen beschikbaar voor stagiaires Verpleegkunde niveau 4 (Beroeps Opleidende Leerweg) en niveau 6 (voltijd). De planning van de stages loopt in samenwerking met ROCTOP van Amsterdam, ROC van Amsterdam, Hogeschool InHolland en de Hogeschool van Amsterdam.

Sollicitatieprocedure
Neem voor meer informatie over verpleegkundestageplaatsen contact op met de Praktijkopleiding Reade. Zij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur.

GZ-opleiding (postmaster)

Reade biedt de tweejarige opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) aan, waarbij de opleidelingen één dag per week cursorisch onderwijs volgen bij RINO Amsterdam.

Psychologen worden opgeleid tot zelfstandig werkende professionals in de gezondheidzorg waarin zij zich ontwikkelen op het gebied van diagnostiek, indicatiestelling, behandelinterventies en de professionele rol. We bieden een brede en gevarieerde opleidingsplek aan, verdeeld over onze twee hoofdlocaties.

Reade participeert in het Consortium Psyche en Soma zodat we in samenwerking met verschillende instellingen in Amsterdam de opleiding vorm kunnen geven.

Solliciteren
Een beschikbare vacature wordt op de vacature pagina van Reade gepubliceerd.

Overige stageplaatsen

Wij bieden ook stageplaatsen aan studenten van diverse opleidingen, zowel zorg als niet-zorggerelateerde. Zo zijn er bijvoorbeeld stagiairs bij de behandeldisciplines, in de facilitaire dienstverlening, de afdeling HR en bij de financiële afdeling. De inhoud en de duur van de stage hangen af van de opleiding en wordt in overleg vastgesteld. Wil je in aanmerking komen voor een stageplaats, vul dan het open sollicitatieformulier in.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?