Apotheek apothekers witte jas

Werken bij Reade

Groeien als professional én als mens

Bij Reade krijg je de mogelijkheid te groeien als professional én als mens. En bovenal met plezier naar je werk te gaan. Waarbij we een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk vinden. We bieden zoveel mogelijk ruimte voor zelfstandigheid, opleidingsmogelijkheden en loopbaanperspectief.

Mensen in staat stellen meer uit hun leven te halen

Ruim 800 collega’s hebben aandacht voor wat het leven van mensen de moeite waard maakt. We werken in circa 130 verschillende beroepen. Onze identiteit wordt weerspiegeld door de waarden: expertise, ontdekken, voor jou, optimisme, kruisbestuiving.

Vanuit onze ambitie om meer mensen in staat te stellen meer uit hun leven te halen, kijken we fundamenteel anders, op een grotere schaal, naar heel de mens en zijn leven en naar anderen die we kunnen betrekken om in samenhang het beste te doen. Dit doen we met elkaar door expertise te ontwikkelen en in te zetten in verbinding met anderen.

Opleidingen & stages

Reade is erkend als opleidingsinstelling voor Reumatologen, Revalidatieartsen en Verpleegkundigen niveau 4 en 5 en psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Naast opleidingsplaatsen voor de specialisatie tot reumatoloog of revalidatiearts, hebben wij plaatsen beschikbaar voor artsen niet in opleiding tot specialist (ANIOS). Studenten Geneeskunde kunnen bij ons terecht voor hun verplichte verpleeghulpstage en (junior) co-schap. Wij bieden ook stageplaatsen aan studenten van diverse opleidingen, zowel zorg als niet-zorggerelateerde.

Tevens spelen wij een belangrijke rol bij de opleiding van huisartsen en bij de nascholing van revalidatieartsen en reumatologen.

Waar kom je te werken?

Onze hoofdlocaties zijn gevestigd in hartje Amsterdam. Daarnaast bieden wij zorg, ondersteuning en advies in tal van ziekenhuizen, kinderdagcentra en scholen in Amsterdam en omstreken.

Reade overtoom revalidatie reumazorg

Overtoom

Amsterdam

Locatie jvb reade

Jan van Breemen

Amsterdam

Veelgestelde vragen

Reade is erkend als opleidingsinstelling voor Reumatologen, Revalidatieartsen en Verpleegkundigen niveau 4 en 5. Naast opleidingsplaatsen voor de specialisatie tot reumatoloog of revalidatiearts, hebben wij plaatsen beschikbaar voor artsen niet in opleiding tot specialist. Studenten Geneeskunde kunnen bij ons terecht voor hun verplichte verpleeghulpstage en (junior) co-schap.

Tevens spelen wij een belangrijke rol bij de opleiding van huisartsen en bij de nascholing van revalidatieartsen en reumatologen.

Wij bieden ook stageplaatsen aan studenten van diverse opleidingen, zowel zorg als niet-zorggerelateerde. Kijk op de pagina werken bij Reade voor meer informatie.

Wat betekent dit voor cliënten?

Het kan zijn dat een cliënt een afspraak heeft bij een coassistent, arts in opleiding of een physician assistant omdat Reade een opleidingsinstituut is. Coassistenten (in opleiding tot arts), artsen in opleiding tot specialist en physician assistants worden opgeleid en zijn werkzaam bij Reade. Een physician assistant neemt zelfstandig bepaalde taken over van de revalidatiearts. Alle coassistenten, artsen in opleiding en physician assistants werken onder eindverantwoordelijkheid van een revalidatiearts of reumatoloog.

Reade Academy is hét kennis -en opleidingsinstituut van Reade waar professionals zich kunnen bijscholen op het gebied van revalidatiegeneeskunde en specialistische reumatologie. Reade Academy biedt praktische cursussen en trainingen en organiseert regelmatig interessante symposia en masterclasses.

Reade is erkend als opleidingsinstelling voor Reumatologen, Revalidatieartsen en Verpleegkundigen niveau 4 en 5. Naast opleidingsplaatsen voor de specialisatie tot reumatoloog of revalidatiearts, hebben wij plaatsen beschikbaar voor artsen niet in opleiding tot specialist. Studenten Geneeskunde kunnen bij ons terecht voor hun verplichte verpleeghulpstage en (junior) coschap.

Tevens spelen wij een belangrijke rol bij de opleiding van huisartsen en bij de nascholing van revalidatieartsen en reumatologen.

Wij bieden ook stageplaatsen aan studenten van diverse opleidingen, zowel zorg- als niet-zorg gerelateerde. Kijk op de pagina werken bij Reade voor meer informatie.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?