2022 HERO revalidatie magnetverpleegkundige

Verpleegkundigen kiezen koers

Bij Reade is de afgelopen jaren hard gewerkt aan het verbeteren van de positie van verpleegkundigen. Meer regie over je loopbaan, meer zeggenschap in de organisatie en meer ruimte voor je professionele ontwikkeling.

Magnet Hospitals

Tijdens een studiereis naar de Verenigde Staten raakten een aantal verpleegkundigen geïnspireerd door het gedachtegoed van de Magnet Hospitals. Dit vormde de basis voor onze visie op verpleegkundig leiderschap en de plannen die daaruit voortvloeiden.

NIEUWS Brenda Verpleegkundigen Magnet
“Wij vinden het belangrijk dat onze verpleegkundigen binnen Reade persoonlijke doelen kunnen stellen en hier met al onze steun naar toe kunnen werken.”
Brenda Fibicher, manager verpleging

Vijf verpleegkundige functieprofielen

Reade verpleegkundigen ontwikkelden en implementeerden vijf verpleegkundige functieprofielen. Het persoonlijk opleidingsbudget (POB) werd geintroduceerd en organisatie brede councils met een verpleegkundige als voorzitter werd opgericht.

Ook deden de Verpleegkundige Adviesraad (VAR), de Magnet-verpleegkundige en de Chief Nursing Information Officer (CNIO) hun intrede bij Reade. De vertaling van het Magnet-Hospital concept in onze eigen werkwijzen bracht een positieve verandering teweeg voor de werkomgeving van de verpleegkundige. De reis naar een toekomstbestendig bestaan voor verpleegkundigen bij Reade delen we graag met andere zorginstellingen.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?