Actueel Professionals

Netwerkbijeenkomst kinderen jongeren NAH

Versterken van het netwerk om de zorg rondom kinderen met NAH nog beter te organiseren

Het kinderteam van Reade investeert in het netwerk rondom kinderen en jongeren met NAH. Deze doelgroep met uiteenlopende problematiek heeft logischerwijs vaak op meerdere domeinen van het functioneren uitdagingen. Het inrichten van de hulpverlening rondom deze kinderen en jongeren is dus vaak uitdagend!

Symposium nah 2

Behandeling van de paretische arm bij NAH; kennisuitwisseling tussen Reade en de 1e, 2e en 3e lijn

Afgelopen donderdag organiseerden collega's Nynke Haze (fysiotherapeut) en Anja Duijn (ergotherapeut) het symposium "Behandeling van de paretische arm bij NAH; kennisuitwisseling tussen Reade en de eerste, tweede en derde lijn". Zij willen al jaren hun kennis delen en uitwisselen op het gebied van bovenste extremiteit bij NAH met het netwerk, keten Groot Amsterdam. Na het winnen van de talentenbeurs was dit nu mogelijk!

Geef het dooor Jacqueline en Vroukje

Reade Foundation Nieuwsbrief zomer 2022

En toen was er weer van alles mogelijk!

Hha02 team groepsfotos 041

Hacking Health Amsterdam 2022

We kijken terug op 3 geweldige dagen Hacking Health Amsterdam!

Lachgas

Webinar lachgas - Neurologische complicaties en behandeling (12 oktober)

Lachgas (N2O) krijgt een steeds minder onschuldig imago als partydrug. De ontwikkelingen zijn zorgwekkend. Craving en gewenning komt steeds meer voor en daarmee het risico op problematisch gebruik. Inmiddels weten we dat het niet alleen gaat om een geestelijke verslaving, maar dat ook sprake kan zijn van een lichamelijke verslaving.

2022-Reade-Wendy-Achterberg-vierkant

Wendy Achterberg over medisch leiderschap

Vind ergens wat van en doe er iets mee. Wendy Achterberg vertelt over medisch leiderschap:

Iedereen ziet de meerwaarde in van een Persoonlijke Gezondheidsomgeving RM Mei2022 1 1024x683 1

Iedereen ziet de meerwaarde in van een Persoonlijke Gezondheidsomgeving

Wat nou als alle relevante informatie voorafgaand aan het spreekuur beschikbaar is voor dokter én cliënt? En cliënten middels patiëntgerapporteerde uitkomsten zelf hun ziekte kunnen monitoren? Met de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) wordt dat straks de realiteit. Een flinke stap voorwaarts voor de digitale zorg, met absolute meerwaarde voor alle betrokkenen. Met PGO krijgt de cliënt inzicht in en regie over de eigen gezondheid.

2022 HERO werkplezier werken in de zorg verpleging innoveren

LIN-opleidinsdag was groot succes

Samen leren, innoveren en onderzoeken. Dat is waar het bij LIN (Leer- en InnovatieNetwerk) om draait. Maandag 10 januari vond de eerste LINopleidingsdag van dit jaar plaats en deze was zeer geslaagd! Een afwisselend programma waarbij de studenten presentaties aan elkaar gaven om zo hun persoonlijk leertraject in beeld te brengen.

Klantenservice

Heb je een vraag over Reade? Onze klantenservice helpt je verder.

Tips voor de website?