Reuma tegel

Reumarevalidatie

Als je hoort dat je reuma hebt, schrijft de reumatoloog meestal een behandeling mét en zonder medicijnen voor. Soms is hiervoor een doorverwijzing nodig naar andere specialisten, zoals reumarevalidatie. Dit wordt natuurlijk altijd met jou besproken.

Reumarevalidatie richt zich op de gevolgen van jouw reumatische aandoening. Het biedt revalidatietrajecten gericht op verantwoord bewegen en/of het gebruik van hulpmiddelen en het vinden van een goed evenwicht in jouw leven om zo jouw gezondheid te bevorderen. De behandeling vindt plaats in diverse gespecialiseerde teams waaronder het artritis- en handenteam. De revalidatiearts en de behandelaren maken samen met jou een behandelplan waarmee je aan de slag gaat.

Behandelaars

Fysiotherapeut, ergotherapeut, maatschappelijk werker, handtherapeut, dietist en/of psycholoog.

Behandeling starten?

Regel je verwijzing of bekijk de actuele wachttijden

Locatie Reumarevalidatie

Locatie jvb reade

Jan van Breemen

Amsterdam

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?