2022 HERO revalidatie reuma behandelaar client fysiotrainen sterk

Onze organisatie

Wij zijn specialisten in reumatologie en revalidatie. Wat revalidatie en reumatologie verbindt is de sterke focus op kwaliteit van leven. En hoe je daar zelf vorm aan kunt geven. Ondanks en binnen de beperkingen die ziekte, aandoening of letsel met zich meebrengt. Tijdelijk dan wel blijvend.

Vanuit onze overtuiging dat je samen meer mogelijk maakt, zetten ruim 800 medewerkers zich met plezier in om mensen te helpen het leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Juist ook als het leven tegenzit. Wij streven ernaar om iedereen die met ons in aanraking komt sterker te maken. Vooral door mensen, disciplines en invalshoeken met elkaar te verbinden. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou het leven de moeite waard maakt. We zetten al onze expertise en creativiteit in om dat met jou voor elkaar te krijgen en schromen niet om buiten de gebaande paden te gaan. We nodigen iedereen om je heen uit om daaraan bij te dragen.

Reade. Iedereen sterk.

Klantenservice

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur). Of
stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?