2022 HERO revalidatie reuma behandelaar client fysiotrainen sterk

Onze organisatie

Wij zijn specialisten in reumatologie en revalidatie. Wat revalidatie en reumatologie verbindt is de sterke focus op kwaliteit van leven. En hoe je daar zelf vorm aan kunt geven. Ondanks en binnen de beperkingen die ziekte, aandoening of letsel met zich meebrengt. Tijdelijk dan wel blijvend.

Vanuit onze overtuiging dat je samen meer mogelijk maakt, zetten ruim 800 medewerkers zich met plezier in om mensen te helpen het leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Juist ook als het leven tegenzit. Wij streven ernaar om iedereen die met ons in aanraking komt sterker te maken. Vooral door mensen, disciplines en invalshoeken met elkaar te verbinden. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou het leven de moeite waard maakt. We zetten al onze expertise en creativiteit in om dat met jou voor elkaar te krijgen en schromen niet om buiten de gebaande paden te gaan. We nodigen iedereen om je heen uit om daaraan bij te dragen.

Reade. Iedereen sterk.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?