PDF

Actueel

Drostenburg12

Drostenburg bestaat tien jaar

  1. 2023-01-25

Drostenburg, de enige school voor kinderen met een lichamelijke, meervoudige beperking of een chronische ziekte uit Amsterdam en omstreken, bestaat 10 jaar!

Team Passend Onderwijs

Team Passend Onderwijs

  1. 2022-12-21

Afgelopen jaar werd er vanuit de Parel, een school voor Speciaal Onderwijs in Haarlem waar ook therapeuten en artsen vanuit Reade werkzaam zijn, Team Passend Onderwijs ontwikkeld. Een expertise dienst vanuit de school, om onderwijs zo passend mogelijk te maken voor ieder kind. Merel en Lonneke, ergotherapeuten, maken deel uit van het kernteam.

Team seksuele gezondheid1

Seksuele gezondheid bij Reade

  1. 2022-12-18

In 2022 stond het thema ‘Seksuele gezondheid’ bij Reade hoog op de agenda. Zo is het expertiseteam seksuele gezondheid (weer) compleet en krijgt het belangrijke thema vaker en structureler de aandacht die het verdient.

Alex acceptthegap Emma at Work online 1080 x 1080 px

Close the Gap

  1. 2022-12-01

Emma at Work ondersteunt jongeren met een fysieke aandoening op weg naar een zelfstandige toekomst. Samen met een uitgebreid partnernetwerk zorgen zij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Sinds juni vorig jaar is de samenwerking tussen Reade en Emma at Work bestendigd in een officieel partnership. Kinderrevalidatiearts Rachel Zalmijn speelde hierbij een belangrijke rol.

Reade_amputatie-revalidatie-bewegen-met-prothese-1

Stap voorwaarts richting de digitale zorg en het centraal stellen van de cliënt

  1. 2022-12-01

Het afgelopen jaar is er binnen en buiten Reade hard gewerkt aan het Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional (VIPP5). De focus lag daarbij op de Persoonlijke Gezondheidsomgeving, wat nog volop in ontwikkeling is.

Sarah dekker

Sarah Dekker wint met project GAIT.SCRIPT de Revalidatie Jaarprijs voor innovatieve patiëntenzorg 2022

  1. 2022-11-14

Wat zijn we trots! Op het DCRM Congres werd de Revalidatie Jaaprijs voor innovatie patiëntenzorg 2022 uitgereikt aan Sarah. Het project GAIT.SCRIPT betreft de ontwikkeling van een webbased applicatie voor de interpretatie van klinische gangbeeldanalyse van kinderen met cerebrale parese.

Loopruimte

Reade opent unieke loopruimte

  1. 2022-11-02

Lopen is een belangrijk onderdeel van de revalidatie. Zowel binnen de behandeling als onderzoek. Om dit te professionaliseren en te centraliseren is er bij Reade een nieuwe loopruimte gecreëerd. De loopruimte biedt mogelijkheden voor een optimale looptraining en biedt plaats voor nieuwe technologische ontwikkelingen.

Apotheek Reade

WereldReumaDag

  1. 2022-10-12

Vandaag is het WereldReumaDag! We vragen op deze dag extra aandacht voor wetenschappelijk onderzoek. Dankzij reuma-onderzoek is de behandeling van reumatische aandoeningen sterk verbeterd. Wetenschappelijk onderzoek draagt bij aan het optimaliseren van reumazorg en levert zorgverleners meer kennis voor de best mogelijke behandeling, zowel vandaag als in de toekomst! Reade werkt intensief samen met het Amsterdam UMC en andere (internationale) academische centra om reuma-onderzoek uit te voeren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klantenservice

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur). Of
stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?