PDF

Actueel

Augmented reality en mixed reality in de revalidatiezorg

Publicatie Celine Timmermans, over de potentie van Augmented en Mixed Reality in de revalidatiezorg

  1. 2022-04-20

Interessante publicatie op MT Integraal, platform voor medische technologie, door Celine Timmermans. Over de potentie van Augmented Reality en Mixed Reality in de revalidatiezorg en de toepassingen binnen het behandelprogramma van Reade.

Groepsfoto

Mooie verhalen tijdens bezoek radio 5 #ontdekdezorgweek

  1. 2022-03-16

Dinsdag 15 maart was NPO Radio 5 live te gast bij Reade! De landelijke 'Ontdekdezorg week' is aanleiding om bijzondere verhalen uit de zorg op te halen. Zo ook bij Reade! Tijdens het programma ‘Open Huis’ zijn mooie verhalen van onze collega’s Ines en Minte opgehaald en werden er 20 plaatjes ‘Arbeidsvitaminen’ gedraaid, gekozen door Reade collega’s. Afsluitend zijn onze Zorghelden getrakteerd op heerlijke taartjes.

2022-HERO-Reade-sportloket-3

Reade en sporters blijven in beweging

  1. 2021-10-14

De behandelingen bij Reade zijn erop gericht om cliënten weer in beweging te krijgen, om na de behandeling zo zelfstandig als mogelijk in hun eigen leefomgeving te kunnen functioneren en zo veel mogelijk uit hun leven te halen. Om zo veel mogelijk mensen te helpen, richt Reade zich op haar kernactiviteiten: medisch specialistische revalidatie en reumatologie. Dat vraagt om heldere keuzes en om brede samenwerking.

Contractondertekening 510x295x1

Vitam geeft invulling aan goede voeding bij Reade

  1. 2021-09-29

Amsterdam, 29 september 2021 - Reade en facilitair horecadienstverlener Vitam gaan een samenwerking aan voor de dienstverlening “Goede voeding bij Reade”. Een bijzonder moment, waar een intensief offertetraject aan vooraf is gegaan met veel veranderingen in het voedingsprogramma van Reade.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klantenservice

Heb je een vraag over Reade? Onze klantenservice helpt je verder.
Telefonisch zijn we bereikbaar van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur).

Tips voor de website?