PDF

Actueel

Foto Marije medical motion

Verpleegkundige Marije van Capel in Medical Motion magazine

  1. 8 jun. 2023

In de nieuwste uitgave van het Medical Motion magazine vertelt vepleegkundige Marije van Capel over een belangrijke verandering binnen het medicatieproces die zij samen met andere verpleegkundigen heeft doorgevoerd.

Eerste voorlichting “Goed Gewicht bij een Dwarslaesie”

Samenwerking voor een beter gewicht bij revalidanten met een dwarslaesie

  1. 1 jun. 2023

4 mei heeft de eerste voorlichting “Goed Gewicht bij een Dwarslaesie” plaats gevonden voor alle nieuwe revalidanten met een dwarslaesie. Deze voorlichting wordt gegeven door een diëtist samen met de ervaringsdeskundige en is een van de resultaten van de werkgroep ‘Goed Gewicht’ die het afgelopen jaar bezig is geweest om met elkaar uit te werken hoe – vanuit alle disciplines samen – meer aandacht kan komen voor een goed gewicht en een gezonde leefstijl bij deze doelgroep.

20230516 134057

Informatiemiddag Aangepast Fietsen was groot succes

  1. 17 mei 2023

De Informatiemiddag Aangepast Fietsen op 16 mei was weer een groot succes! Veel bezoekers kwamen langs om de fietsen te bewonderen en te proberen. Dank aan alle leveranciers dit dit mogelijk hebben gemaakt!

Reade Foundation Event 2023 9

Terugblik Reade Foundation event

  1. 25 apr. 2023

Hartelijk dank aan alle aanwezigen voor een geweldig Reade Foundation event! In het bijzonder aan de host van de dag, onze ambassadeur en bekende cabaretière Carolien Borgers, die het programma aan elkaar praatte. Mede dankzij haar een wel heel leuk programma, met onder andere:

Scholing Dwarslaesie 2

Scholing 'Ergotherapie en fysiotherapie bij dwarslaesie' voor eerstelijns ergo- en fysiotherapeuten

  1. 18 apr. 2023

Vorige week was de eerste sessie van de scholing 'Ergotherapie en fysiotherapie bij dwarslaesie' voor eerstelijns ergo- en fysiotherapeuten. Het was een geslaagde sessie met gemotiveerde deelnemers. Op naar de volgende sessie in Wijk aan Zee!

Goedevoeding

Reade zet duurzaam voedingsconcept neer

  1. 12 apr. 2023

Bij Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie wordt aan cliënten, medewerkers en bezoekers gezonde voeding aangeboden. Dit draagt bij aan herstel en een goede vitaliteit. Met aandacht voor variatie, volkoren, meer plantaardig, onbewerkte en verse producten zetten we een gezond en duurzaam voedingsconcept neer.

Femke lz6 8170

De kracht van de creatieve mindset: een voorstelling van Femke Deckers, voormalig revalidant van Reade

  1. 11 apr. 2023

Wat doe jij als je leven op z'n kop staat? Femke moest opnieuw leren hoe ze haar leven kon leiden, toen ze haar grootste angst onder ogen moest zien: misschien nooit meer kunnen lopen. In deze korte voorstelling laat ze zien hoe ze creativiteit inzette om haar leven opnieuw vorm te geven. Ze deelt persoonlijke verhalen en grappen over het proces van loslaten, verbeelding en een nieuw begin maken. Als je durft te spelen met denkpatronen en angst weet te omarmen opent zich een wereld aan mogelijkheden!

Jeannette

De meerwaarde van werken met NAH-ervaringsdeskundigen

  1. 6 apr. 2023

Jeannette is ervaringsdeskundige bij Reade. Ze heeft zelf niet-aangeboren hersenletsel opgelopen en begeleidt nu NAH-cliënten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?