PDF

Actueel

Voedingscentrum op bezoek bij Reade

Voedingscentrum op bezoek bij Reade

  1. 23 feb. 2023

Gisteren was het Voedingscentrum bij ons op bezoek. In het netwerk Goede Zorg Proef Je was Reade vorig jaar een van de sprekers over het veranderingsproces van de voedingsconcepten van Reade. Hierbij was het Voedingscentrum ook aanwezig. Vanuit het Voedingscentrum houden ze zich ook bezig om zoveel mogelijk ondersteuning te geven aan zorg, onderwijs en bedrijven op het gebied van voeding en gedrag. Ze bezoeken hiervoor in de zorg diverse instellingen voor best practises en learnings. Het veranderingsproces naar goede voeding bij Reade is een mooi voorbeeld voor andere zorgorganisaties.

Drostenburg12

Drostenburg bestaat tien jaar

  1. 25 jan. 2023

Drostenburg, de enige school voor kinderen met een lichamelijke, meervoudige beperking of een chronische ziekte uit Amsterdam en omstreken, bestaat 10 jaar!

Team Passend Onderwijs

Team Passend Onderwijs

  1. 21 dec. 2022

Afgelopen jaar werd er vanuit de Parel, een school voor Speciaal Onderwijs in Haarlem waar ook therapeuten en artsen vanuit Reade werkzaam zijn, Team Passend Onderwijs ontwikkeld. Een expertise dienst vanuit de school, om onderwijs zo passend mogelijk te maken voor ieder kind. Merel en Lonneke, ergotherapeuten, maken deel uit van het kernteam.

Team seksuele gezondheid1

Seksuele gezondheid bij Reade

  1. 18 dec. 2022

In 2022 stond het thema ‘Seksuele gezondheid’ bij Reade hoog op de agenda. Zo is het expertiseteam seksuele gezondheid (weer) compleet en krijgt het belangrijke thema vaker en structureler de aandacht die het verdient.

Alex acceptthegap Emma at Work online 1080 x 1080 px

Close the Gap

  1. 1 dec. 2022

Emma at Work ondersteunt jongeren met een fysieke aandoening op weg naar een zelfstandige toekomst. Samen met een uitgebreid partnernetwerk zorgen zij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Sinds juni vorig jaar is de samenwerking tussen Reade en Emma at Work bestendigd in een officieel partnership. Kinderrevalidatiearts Rachel Zalmijn speelde hierbij een belangrijke rol.

Reade_amputatie-revalidatie-bewegen-met-prothese-1

Stap voorwaarts richting de digitale zorg en het centraal stellen van de cliënt

  1. 1 dec. 2022

Het afgelopen jaar is er binnen en buiten Reade hard gewerkt aan het Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional (VIPP5). De focus lag daarbij op de Persoonlijke Gezondheidsomgeving, wat nog volop in ontwikkeling is.

Sarah dekker

Sarah Dekker wint met project GAIT.SCRIPT de Revalidatie Jaarprijs voor innovatieve patiëntenzorg 2022

  1. 14 nov. 2022

Wat zijn we trots! Op het DCRM Congres werd de Revalidatie Jaaprijs voor innovatie patiëntenzorg 2022 uitgereikt aan Sarah. Het project GAIT.SCRIPT betreft de ontwikkeling van een webbased applicatie voor de interpretatie van klinische gangbeeldanalyse van kinderen met cerebrale parese.

Loopruimte

Reade opent unieke loopruimte

  1. 2 nov. 2022

Lopen is een belangrijk onderdeel van de revalidatie. Zowel binnen de behandeling als onderzoek. Om dit te professionaliseren en te centraliseren is er bij Reade een nieuwe loopruimte gecreëerd. De loopruimte biedt mogelijkheden voor een optimale looptraining en biedt plaats voor nieuwe technologische ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?