Actueel

Handbikebattle 2022

Handbiketeam Capital wordt 3e bij Handbikebattle!

Op armkracht de Kaunertaler Gletscher in Tirol beklimmen. Over een lengte van 20 km en met maar liefst 867 meter hoogteverschil: ons team deed het!

Sam Noten Expositie Overtoom

Expositie Overtoom 'Draw the line' van Sam Noten

Tot 4 september is de expositie 'Draw the line' van kunstenaar Sam Noten te bewonderen op locatie Overtoom. Lees hieronder de brief van Sam over deze expositie:

Telefoon bellen klantenservice

Wachttijden klantenservice

Door omstandigheden kan de wachttijd aan de telefoon oplopen. Heeft uw vraag geen spoed? Mail dan naar klantenservice@reade.nl. Wij streven ernaar om uw mail - op werkdagen - binnen 24 uur te beantwoorden.

Toinetekening

Reade tekent intentieverklaring voor een gezonder Nederland

Toine Vogels, Lid Raad van Bestuur bij Reade, heeft de intentieverklaring van Alliantie Voeding in de Zorg getekend. Reade onderstreept hiermee dat zij zich inzet voor een gezonder Nederland. Het expertisecentrum voor revalidatie en reumatologie realiseert actief een gezonder voedingsaanbod voor cliënten en medewerkers.

Korlaar broedelet reade emma at work

Samenwerking Emma at Work en Reade

Dinsdag 8 juni 2022 werden officieel de handtekeningen gezet voor een bijzondere samenwerking tussen Emma at Work en Reade. Wij mogen onszelf trotse partner noemen van deze mooie partij! Emma at Work ondersteunt jongeren met een fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. Samen met Emma at Work willen we ervoor zorgen dat deze groep een kans krijgt op de arbeidsmarkt. De ambitie van Emma at Work sluit perfect aan bij die van Reade: ‘meer mensen in staat stellen meer uit het leven te halen’.

2022 NIEUWS Reade Academy en de Key

Reade Academy geeft training bij Woonstichting

Ook sectoren kunnen van elkaar leren. Met dit gedachtegoed gaf Reade Academy onlangs een training aan medewerkers van de Amsterdamse Woonstichting Lieven de Key.

7352 1 gallerydetail atexline service digitaleposthatsonderregelnatexef8f782318b00974a7ce3335cb013c6d onlinebild 510x295x1 1

Belangrijke post ontvang je voortaan digitaal via het cliëntenportaal MijnReade

Reade gaat steeds meer zorg-gerelateerde post digitaal versturen. Die leest u digitaal in MijnReade, uw persoonlijke gezondheidsomgeving. Daar komen steeds meer brieven en documenten te staan. Zoals het behandelrooster, een afspraakbevestiging of andere brieven van de arts en/of het behandelteam. Wij sturen u een e-mail als uw post voor jou klaarstaat.

Locatie overtoom

Update coronamaatregelen

In de buitenwereld zijn de coronamaatregelen bijna allemaal afgeschaft. Ook in Reade kunnen we voor een deel versoepelen. Maar we blijven voorzichtig. Er blijven enkele coronamaatregelen gelden. Dit doen wij omdat er nog steeds besmettingen zijn en we onze kwetsbare cliënten tegen het virus willen blijven beschermen. Wat dit betekent, lees je in dit bericht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klantenservice

Heb je een vraag over Reade? Onze klantenservice helpt je verder.

Tips voor de website?