PDF

Actueel

VIPP

Digitale uitwisseling van cliëntgegevens tussen zorginstellingen is nu mogelijk!

  1. 18 jan. 2024

Bij Reade hebben we succesvol de derde fase van VIPP 5 afgerond, dat inhoudt dat de digitale uitwisseling van medische gegevens tussen verschillende zorginstellingen nu mogelijk is! Hierdoor zijn gezondheidsgegevens niet meer verspreid over verschillende plekken, maar bewegen ze mee met de verschillende zorginstellingen van de cliënt.

Het gebruik van het medicijn Hydroxychloroquine/Plaquenil bij reuma is veilig

  1. 12 jan. 2024

Deze week is er bericht geweest in de media over de extreme onveiligheid van het gebruik van Hydroxychloroquine gedurende de Covid pandemie. Deze studie is alleen gerelateerd aan Hydroxychloroquine gebruik bij covid. En gaat niet over het gebruik bij reuma.

Heading website service en planning

Tijdelijk langere wachttijden bij onze afdeling Service & Planning

  1. 1 dec. 2023

Momenteel zullen de wachttijden via onze afdeling Service & Planning, door omstandigheden, langer zijn dan je van ons gewend bent. Zowel via de e-mail als telefonisch.

HBBB

Samen meer mogelijk maken | een video reportage over de HandbikeBattle 2023

  1. 16 nov. 2023

Sinds 2012 staat Reade met Handbiketeam Capital aan de start van het spectaculaire event, de HandbikeBattle in Oostenrijk.

Reade wint Sigra Diversiteitsaward

Reade wint de Sigra Diversiteitsaward met initiatief voor inclusief speelgoed

  1. 20 okt. 2023

Bij de Sigra Conferentie Diversiteit & Inclusie 2023 op donderdag 19 oktober werd de Sigra Diversiteitsaward uitgereikt aan revalidatiearts Rachel Zalmijn. Zij mocht de award, een mooie geldprijs en een inclusietraining in ontvangst nemen voor haar initiatief om inclusief speelgoed aan te bieden binnen de kinderafdeling van Reade.

Don Duyns2

Expositie Overtoom Don Duyns

  1. 10 okt. 2023

Vanaf 4 oktober exposeert kunstenaar Don Duyns op de Overtoom op de begane grond zijn schilderijen en tekeningen.

Week van de afasie

Week van de afasie

  1. 9 okt. 2023

Wat als praten, lezen en schrijven opeens lastig is? Communiceren wordt een uitdaging als je te maken krijgt met afasie na hersenletsel. Des te belangrijker om in verbinding te blijven met je omgeving. Ter ere van de week van de afasie vroegen we onze ervaringsdeskundigen Siemon en Jiri en hun beste vriend(in) Ferry en Barbara hoe de afasie hun vriendschap heeft beïnvloed en hoe ze met elkaar in verbinding blijven als spreken niet meer goed lukt. Bekijk de openhartige gesprekken hieronder.

Project VIVENDI

RAAK-subsidie voor project VIVENDI: Vitaal verder na dwarslaesierevalidatie

  1. 5 okt. 2023

Mensen met een dwarslaesie hebben andere voedings- en beweegadviezen nodig. Leefstijlcoaching is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom is het goed nieuws om te melden dat het project VIVENDI een RAAK-publiek-subsidie krijgt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?