PDF

Actueel

Project VIVENDI

RAAK-subsidie voor project VIVENDI: Vitaal verder na dwarslaesierevalidatie

  1. 2023-10-05

Mensen met een dwarslaesie hebben andere voedings- en beweegadviezen nodig. Leefstijlcoaching is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom is het goed nieuws om te melden dat het project VIVENDI een RAAK-publiek-subsidie krijgt.

Zwem foto

Nagenieten van de Rapenburg Race 2023!

  1. 2023-09-18

De Rapenburg Race was weer een groot succes dit jaar! Deze bijzondere dag heeft meer dan €100.000 opgeleverd voor dwarslaesieonderzoek.

Foto wheelen marathon intranet

Even voorstellen: Margriet, sportconsulente bij ons Sport- & Leefstijlloket

  1. 2023-09-08

"Ik wil me via deze weg graag voorstellen! Ik ben Margriet van den Broek, sinds november 2022 werkzaam als sportconsulent bij het Sport- en Leefstijlloket van Reade op locatie Dr. Jan van Breemen."

Seksuele gezondheid

Week van de seksuele gezondheid

  1. 2023-09-04

Vandaag - maandag 4 september - is het World Sexual Health Day. Deze dag - in het leven geroepen door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) - staat in het teken van seksuele gezondheid. Over de hele wereld wordt deze dag aangegrepen om sociale en culturele taboes rond seksualiteit te doorbreken en positieve aandacht te besteden aan seksuele gezondheid. Dit is een missie waar we bij Reade graag bij aansluiten! Want een goede seksuele gezondheid is onlosmakelijk verbonden met een goede algemene gezondheid en met welzijn. Seksuele gezondheid is bovendien relevant in alle stadia van het leven: van de adolescentie tot de oude dag, voor gezonde mensen maar óók voor mensen met een chronische ziekte, aandoening of beperking.

Plants for joints

Nieuwe studie toont aan dat plantaardig eten, meer bewegen en ontspannen effectief is in de behandeling van artrose

  1. 2023-08-24

Uit het onderzoek "Plants for Joints" door Reade en Amsterdam UMC is gebleken dat plantaardig eten, regelmatig bewegen en leren omgaan met stress kan helpen bij het verminderen van pijn en ongemak bij mensen die last hebben van artrose. Dit nieuwe onderzoek biedt hoopvolle behandelmogelijkheden voor de groeiende groep mensen met artrose in Nederland. Al meer dan 1,5 miljoen Nederlanders hebben last van artrose, en in de komende jaren zullen er nog eens 1 miljoen bijkomen.

Amsterdamse sport en beweegweek banner website

Amsterdamse sport- en beweegweek 2023

  1. 2023-08-21

Bewegen geeft je een boost! De boost die je krijgt van bewegen zit niet alleen op fysieke aspecten zoals gezondheid, uithoudingsvermogen, spiermassa en kracht. Bewegen stimuleert ook positieve emoties zoals blijdschap, tevredenheid en trots. Sport maakt je mentaal sterker door een toenemend zelfvertrouwen, een betere focus en leren omgaan met druk. Door samen te bewegen geeft sport je een sociale boost, je leert nieuwe mensen kennen en bouwt vriendschappen op.

Herbruikbare isolatiejassen duurzaam ondernemen nl

Zorgafvalberg te lijf met herbruikbare isolatiejassen

  1. 2023-08-15

Als alternatief voor plastic wegwerpjassen in de zorg is een herbruikbare isolatiejas van biologisch afbreekbaar katoen met waterafstotende finish ontwikkeld en succesvol getest.

SJ RE 883 0354

"Ik gun elke jongere een plek middenin de maatschappij"

  1. 2023-08-09

Sinds juni 2022 is Reade member van Emma at Work. Rachel Zalmijn, kinderrevalidatiearts, is altijd groot voorstander geweest van deze samenwerking en heeft zich hier hard voor gemaakt. "Ik sta ontzettend achter hun missie, en gun elke jongere een mooie plek middenin de maatschappij."

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?