PDF

Actueel

SJ RE 883 0354

"Ik gun elke jongere een plek middenin de maatschappij"

  1. 2023-08-09

Sinds juni 2022 is Reade member van Emma at Work. Rachel Zalmijn, kinderrevalidatiearts, is altijd groot voorstander geweest van deze samenwerking en heeft zich hier hard voor gemaakt. "Ik sta ontzettend achter hun missie, en gun elke jongere een mooie plek middenin de maatschappij."

Viggo waas

Viggo Waas is de nieuwste ambassadeur van Reade Foundation

  1. 2023-07-18

We zijn bijzonder blij dat Viggo onze nieuwste ambassadeur is en trots op alle ambassadeurs die helpen aandacht te vragen voor de mooie initiatieven, projecten en onderzoeken binnen Reade die niet gefinancierd kunnen worden vanuit het reguliere zorgbudget.

Dirkjan van Schaardenburg Reade

Afscheidsrede prof. dr. Dirkjan van Schaardenburg

  1. 2023-07-12

Dirkjan van Schaardenburg heeft als reumatoloog lang bij Reade heeft gewerkt en hoogleraar was bij het Amsterdam UMC. Op 11 mei 2023 ging hij met pensioen. Ter ere daarvan vond er een bijzonder symposium en afscheidsrede plaats in de Oude Lutherse Kerk.

Rapenburgrace

Support jij Team Reade tijdens de Rapenburg Race 2023?

  1. 2023-06-27

Zaterdag 16 september zwemt Team Reade mee met de Rapenburg Race om zoveel mogelijk geld op te halen voor dwarslaesie onderzoek. Steun je ons? Zwem mee, laat van je horen en/of doneer!

Handbiketeam Capital 2023 finish

Bergen verzet tijdens de HandbikeBattle 2023

  1. 2023-06-27

Donderdag 22 juni versloegen Stefan, Jules, Job en Martin samen met buddies Katja, Ludwine, Rosa, Jim, Marloes en Guido van Handbiketeam Capital de HandbikeBattle in Oostenrijk.

Rachel Ines Klaartje en Egbert

Samenwerking rond seksuele gezondheid

  1. 2023-06-21

Op maandag 19 juni vond er een bijzondere studiedag plaats bij Reade. Vanuit het hele land kwamen experts in revalidatieseksuologie samen rond het thema ‘seksuele gezondheid van jongeren met een (aangeboren) beperking’.

Mijn Reade home landingspage zorgportaal

Een vernieuwd MijnReade

  1. 2023-06-19

MijnReade heeft een nieuw fris jasje. Alles ziet er dus net even anders uit en het kan zijn dat een knop op een andere plek staat dan je gewend bent.

Holomoves

Reade experimenteert met nieuwe behandelmethode: de Hololens

  1. 2023-06-14

Maaike Bosboom - ergotherapeut i.o. - is druk bezig geweest met een vraagstuk voor een van onze cliënten. Hij ervaart problemen met balans en uithoudingsvermogen en welke interactieve methode is het meest geschikt voor het trainen van juist deze onderdelen?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?