Foto Marije medical motion

Verpleegkundige Marije van Capel in Medical Motion magazine

In de nieuwste uitgave van het Medical Motion magazine vertelt vepleegkundige Marije van Capel over een belangrijke verandering binnen het medicatieproces die zij samen met andere verpleegkundigen heeft doorgevoerd.

"De beslissing om nieuwe apparatuur aan te schaffen, wordt vaak genomen op directieniveau. Bij Reade centrum voor revalidatie en reumatologie in Amsterdam liep het anders. Daar was het verpleegkundige Marije van Capel die, samen met andere verpleegkundigen, zag dat het medicatieproces een stuk veiliger en efficiënter kon. Samen met haar team regelde ze dat er nieuwe zorgstations kwamen."

Meer nieuws

Magnet bij reade

Magnet bij Reade

  1. 30 dec. 2022

Bij Reade is de afgelopen jaren hard gewerkt aan het verbeteren van de positie van verpleegkundigen. Meer regie over je loopbaan, meer zeggenschap in de organisatie en meer ruimte voor je professionele ontwikkeling. In de video neemt Katja Hoorn, voorzitter Raad van Bestuur, je mee de organisatie in om te laten zien hoe het Magnet concept in de praktijk werkt.

Magnet2

Ines vertelt over Magnet en leiderschap op uitverkocht symposium voor verpleegkundigen

  1. 27 sep. 2022

Afgelopen vrijdag organiseerde Studio GRZ in samenwerking met V&VN (Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland), Amstel Academie en Klimmendaal de Themadag: Jij doet Er Toe, de cruciale rol en positie van de verpleegkundige en verzorgende in de revalidatie. Op dit uitverkochte symposium sprak Ines Samouco over Magnet en leiderschap en Brenda Fibicher behandelde de rolneming van verpleegkundigen en verzorgenden en hun uitdagingen daarin.

Floor magazine

Verpleegkundigen Ines en Marije in vakblad FLOOR over verpleegkundig zeggenschap

  1. 4 apr. 2023

Verpleegkundige zeggenschap om de zorg te verbeteren. Daar is de afgelopen jaren hard aan gewerkt binnen Reade, met groot succes. In 2016 introduceerden verpleegkundigen het Magnet principe binnen Reade. Voor het vakblad FLOOR, een uitgave van NU'91 werden verpleegkundigen Ines Samouco en Marije Van Capel hierover geïnterviewd. Lees het interview in het artikel hieronder.

Toon meer nieuws over verpleegkundige marije van capel in medical motion magazine Toon minder nieuws

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?