PDF

Actueel

Jeannette

De meerwaarde van werken met NAH-ervaringsdeskundigen

  1. 6 apr. 2023

Jeannette is ervaringsdeskundige bij Reade. Ze heeft zelf niet-aangeboren hersenletsel opgelopen en begeleidt nu NAH-cliënten.

Aangepast fietsen

Informatiemiddag Aangepast Fietsen 16 mei

  1. 6 apr. 2023

Dinsdag 16 mei is iedereen die geïnteresseerd is in aangepast(e) fietsen van harte welkom in de sporthal van Reade! Je kunt tijdens de Informatiemiddag Aangepast Fietsen de mogelijkheden bekijken en meteen uitproberen.

Pilot gezamelijk zorgpad amputatie Reade en Zorggroep Amsterdam Oost

Start pilot ‘Gezamenlijk zorgpad amputatie’ Reade en Zorggroep Amsterdam Oost

  1. 29 mrt. 2023

Dinsdag 21 maart is de pilot 'Gezamenlijk zorgpad voor amputatie revalidanten' van start gegaan. Dit is een samenwerking tussen Reade, Zorggroep Amsterdam Oost (ZGAO biedt revalidatiezorg in het centrum voor Revalidatie & Herstel in het Flevohuis en in OLVG Oost) en Zilveren Kruis met als doel de zorg voor deze cliënten te verbeteren en zorg te kunnen leveren die passend is bij de fase van revalidatie voor de cliënt op dat moment.

IMG 20230327 WA0022

Geslaagde Clinic en Themabijeenkomst Parakano

  1. 27 mrt. 2023

Parakano (aangepast kanovaren) is een watersport die zeer geschikt is voor mensen met een beperking zoals dwarslaesie of amputatie. Para­kano verbetert je men­tale en fysieke conditie en kan o.a. goed ge­bruikt worden om je rompstabiliteit te trainen. Om iedereen kennis te kunnen laten maken met parakano, organiseerden we 24 maart samen met het Centrum voor Aangepast Sporten Amsterdam – AISS en de Commissie Parakano – Water­sportverbond een Clinic en Themabijeenkomst Parakano.

Zon Mw MOOI bijeenkomst

MOOI in beweging bij Reade

  1. 23 mrt. 2023

Als groot promotor van een gezonde leefstijl, bewegen & sporten, openden we op 22 maart jl. maar al te graag de deuren van ons auditorium op JvB voor een waardevolle bijeenkomst van ZonMw. Hier werd gepassioneerd gesproken over sport en bewegen als onderdeel van (preventieve) behandeling en zorg.

Team seksuele gezondheid1

Expertiseteam Seksuele Gezondheid in Dwarslaesie Magazine

  1. 16 mrt. 2023

Reade heeft een team van specialisten die vanuit hun eigen disciplines met allerlei verschillende vragen op seksueel gebied te maken krijgen. Het team bestaat uit bekkenfysiotherapeut Ellen van Binsbergen, verpleegkundige met aandachtsveld seksualiteit Maaike Blom, ervaringsdeskundige Reda Haouam, seksuoloog Mirjam Hemker en consulent seksuele gezondheid Floor van Lambalgen.

Image00064

Viggo Waas en Peter Heerschop presenteren boek 'Infarct' bij Reade

  1. 9 mrt. 2023

Viggo Waas en Peter Heerschop presenteerden dinsdag hun nieuwe boek 'Infarct'. Een eerlijk en ontroerend verslag van Viggo en Peter over de weg terug na een herseninfarct en een weergave van een prachtige vriendschap.

Bewegen op muziek CP

Deelnemers gezocht voor wetenschappelijk onderzoek Moving, Music & CP

  1. 8 mrt. 2023

Onderzoek naar het effect van bewegen en muziek bij cerebrale parese door drs. Jule Zuiderbaan en prof. dr. Erik Schreider.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?