Zorgaanbod kinderen jongeren lowres

Kinderen & Jongeren

Reade is er voor kinderen en jongeren die blijvende gevolgen ondervinden van een ziekte, ongeval of aangeboren aandoening.

Het gaat om een brede doelgroep. Van cerebrale parese en spierziekten tot jeugdreuma en chronische pijn. De uiteindelijke doelen zijn een optimale kwaliteit van leven en participatie in de maatschappij, nu en op de lange termijn. Rekeninghoudend met groei, ontwikkeling en de verschillende levensfasen. De zorgvragen zijn veelal complex. Om het kind wordt een gespecialiseerd team geformeerd, bestaande uit de reumatoloog, revalidatiearts, therapeuten, ouders en waar nodig andere betrokkenen zoals die binnen het onderwijs. De kinderrevalidatiearts coördineert dit geheel en integreert alle aspecten tot één Plan van Aanpak rekening houdend met de context waarin het kind opgroeit.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?