PDF

Actueel

Maaike blom

Intimiteitsverpleegkundige Maaike Blom in Dwarslaesie Magazine

  1. 5 sep. 2022

Door een dwarslaesie of caudalaesie verandert er veel, ook op het gebied van seksualiteit. Het kan moeilijk of onmogelijk zijn om een orgasme te bereiken en bij mannen een erectie. Door verlamming of spasme kan het lastiger zijn om goede houdingen te vinden. Maaike Blom, verpleegkundige bij Reade met aandachtsveld seksualiteit, vertelt in Dwarslaesie Magazine wat kan helpen bij het vrijen.

Rapenburg race 510x295x1

Support jij Team Reade bij de Rapenburg Race?

  1. 31 aug. 2022

Zaterdag 17 september is het weer zover: de Rapenburg Race! Onder het motto 'dwars door Leiden' zwemmen honderden mensen 800 meter door de mooiste gracht van Leiden. Dit alles om geld op te halen om de levenskwaliteit van mensen met een dwarslaesie te verbeteren. Team Reade is er ook weer bij. Support jij ons?

Margreetbongers

Expositie Overtoom Margreet Bongers

  1. 16 aug. 2022

Vanaf 22 augustus exposeert kunstenaar Margreet Bongers op de Overtoom in de wachtruimte van de ergotherapie, de gang bij het restaurant en de stilteruimte.

Eigentijd

Verpleegkundige Naomi Efrat in magazine Eigentijd

  1. 15 aug. 2022

De nieuwste Eigentijd staat in het teken van ‘trots'. Trots zijn op jezelf en op wat je doet: het is belangrijk om dat af en toe hardop uit te spreken. Revalidatieverpleegkundige Naomi Efrat van Reade laat Margôt Ros (van Toren C) zien hoe trots ze is als het lukt om cliënten de grip op hun leven terug te geven. ‘Het emotioneert me als ik jou aan het werk zie,’ zegt Margôt die ooit zelf lang moest revalideren na een ernstige hersenschudding.

Team afasie event

3 september Inspiratiedag: Samen leven met afasie

  1. 12 jul. 2022

Elkaar ontmoeten, van elkaar leren, inspiratie opdoen en genieten: 3 september is de Inspiratiedag 'Samen leven met afasie'. Voor mensen met afasie en hun naasten.

Cursus Mijke en Ruth

Cursus Revalideren doe je zelf, maar niet alleen

  1. 29 jun. 2022

Altijd spannend, iets nieuws aangaan. Voor Mijke Ulrich, sociaal pedagogisch hulpverlener en ervaringsdeskundige hersenletsel en Ruth Wobma, ergotherapeut en onderzoeker die samen deze nieuwe cursus geven. Maar vooral voor een aantal dappere revalidanten die op zoek waren naar een extra aanvulling op hun revalidatie bij Reade.

Handbikebattle 2022

Handbiketeam Capital wordt 3e bij Handbikebattle!

  1. 28 jun. 2022

Op armkracht de Kaunertaler Gletscher in Tirol beklimmen. Over een lengte van 20 km en met maar liefst 867 meter hoogteverschil: ons team deed het!

Sam Noten Expositie Overtoom

Expositie Overtoom 'Draw the line' van Sam Noten

  1. 28 jun. 2022

Tot 4 september is de expositie 'Draw the line' van kunstenaar Sam Noten te bewonderen op locatie Overtoom. Lees hieronder de brief van Sam over deze expositie:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?