PDF

Actueel

Locatie overtoom

Corona maatregelen aangepast - terug naar reguliere bezoekersregeling

  1. 2022-12-23

In Reade gelden een aantal corona gerelateerde maatregelen. Dit doen we om onze kwetsbare cliënten te beschermen.

Sarah dekker

Sarah Dekker wint met project GAIT.SCRIPT de Revalidatie Jaarprijs voor innovatieve patiëntenzorg 2022

  1. 2022-11-14

Wat zijn we trots! Op het DCRM Congres werd de Revalidatie Jaaprijs voor innovatie patiëntenzorg 2022 uitgereikt aan Sarah. Het project GAIT.SCRIPT betreft de ontwikkeling van een webbased applicatie voor de interpretatie van klinische gangbeeldanalyse van kinderen met cerebrale parese.

Loopruimte

Reade opent unieke loopruimte

  1. 2022-11-02

Lopen is een belangrijk onderdeel van de revalidatie. Zowel binnen de behandeling als onderzoek. Om dit te professionaliseren en te centraliseren is er bij Reade een nieuwe loopruimte gecreëerd. De loopruimte biedt mogelijkheden voor een optimale looptraining en biedt plaats voor nieuwe technologische ontwikkelingen.

Apotheek Reade

WereldReumaDag

  1. 2022-10-12

Vandaag is het WereldReumaDag! We vragen op deze dag extra aandacht voor wetenschappelijk onderzoek. Dankzij reuma-onderzoek is de behandeling van reumatische aandoeningen sterk verbeterd. Wetenschappelijk onderzoek draagt bij aan het optimaliseren van reumazorg en levert zorgverleners meer kennis voor de best mogelijke behandeling, zowel vandaag als in de toekomst! Reade werkt intensief samen met het Amsterdam UMC en andere (internationale) academische centra om reuma-onderzoek uit te voeren.

Whats App Image 2022 10 06 at 16 19 09

Afasie zoekt verbinding in het Amsterdamse Bos

  1. 2022-10-07

Hoe blijf je in verbinding met elkaar? Gisteren is dit méér dan gelukt. 18 revalidanten - waarvan 5 met afasie - gingen samen met behandelaren en naasten het Amsterdamse Bos in. Genieten van elkaar, de natuur en lekker eten. Het was ontzettend fijn om samen te ondernemen. Genieten verbindt!

Download scaled 950x950 507550 2

Talk of the town: de noodzaak van inclusief sporten

  1. 2022-10-04

Hoe zorgen we samen dat mensen van alle leeftijden, geloofsovertuigingen, culturele achtergronden en geaardheden en met of zonder beperking veilig en prettig kunnen sporten en bewegen? Hoe maken we sport en bewegen in Amsterdam echt inclusief?Daarover gingen ervaringsdeskundigen, experts en het publiek samen in gesprek bij Pakhuis de Zwijger. Onze collega's Jasmijn Holla en Reda Haouam zaten ook aan tafel.Kon je er niet bij zijn maar vind je het wel interessant? Kijk de talk of the town terug via onderstaande knop.

Download scaled 950x950 507550 2

Talk of the Town op 3 oktober: "De noodzaak van inclusief sporten en bewegen"

  1. 2022-09-22

In de Week van de Toegankelijkheid organiseert Pakhuis de Zwijger met de gemeente Amsterdam op maandagavond 3 oktober een programma over inclusief sporten en bewegen. Sport en bewegen is nodig voor de mentale en fysieke gezondheid. In Amsterdam is altijd wel een sportschool, -club of -mogelijkheid in de buurt. Het is helaas niet voor iedereen zo vanzelfsprekend om daar te sporten of te gaan sporten of bewegen. Door fysieke of sociale drempels voelen niet alle Amsterdammers zich welkom of veilig. Tijdens de landelijke week van de toegankelijkheid - van 3 t/m 8 oktober - vragen we in Amsterdam aandacht voor inclusie van álle Amsterdammers. Dit jaar is het thema inclusief sporten en bewegen voor iedereen.

IMG 0022

De Rapenburg Race was een groot succes!

  1. 2022-09-19

De Rapenburg Race was een groot succes! Deelnemers, waaronder Team Reade, trotseerden afgelopen zaterdag de koude Leidse grachten om geld op te halen voor dwarslaesieonderzoek. En met succes! Er is meer dan € 115.000 opgehaald om de levenskwaliteit van mensen met een dwarslaesie te verbeteren. Een geweldige dag met geweldig resultaat!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Klantenservice

Heb je een vraag over Reade? Onze klantenservice helpt je verder.
Telefonisch zijn we bereikbaar van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur).

Tips voor de website?