PDF

Actueel

Cursus Mijke en Ruth

Cursus Revalideren doe je zelf, maar niet alleen

  1. 29 jun. 2022

Altijd spannend, iets nieuws aangaan. Voor Mijke Ulrich, sociaal pedagogisch hulpverlener en ervaringsdeskundige hersenletsel en Ruth Wobma, ergotherapeut en onderzoeker die samen deze nieuwe cursus geven. Maar vooral voor een aantal dappere revalidanten die op zoek waren naar een extra aanvulling op hun revalidatie bij Reade.

Handbikebattle 2022

Handbiketeam Capital wordt 3e bij Handbikebattle!

  1. 28 jun. 2022

Op armkracht de Kaunertaler Gletscher in Tirol beklimmen. Over een lengte van 20 km en met maar liefst 867 meter hoogteverschil: ons team deed het!

Sam Noten Expositie Overtoom

Expositie Overtoom 'Draw the line' van Sam Noten

  1. 28 jun. 2022

Tot 4 september is de expositie 'Draw the line' van kunstenaar Sam Noten te bewonderen op locatie Overtoom. Lees hieronder de brief van Sam over deze expositie:

Toinetekening

Reade tekent intentieverklaring voor een gezonder Nederland

  1. 23 jun. 2022

Toine Vogels, Lid Raad van Bestuur bij Reade, heeft de intentieverklaring van Alliantie Voeding in de Zorg getekend. Reade onderstreept hiermee dat zij zich inzet voor een gezonder Nederland. Het expertisecentrum voor revalidatie en reumatologie realiseert actief een gezonder voedingsaanbod voor cliënten en medewerkers.

Korlaar broedelet reade emma at work

Samenwerking Emma at Work en Reade

  1. 8 jun. 2022

Dinsdag 8 juni 2022 werden officieel de handtekeningen gezet voor een bijzondere samenwerking tussen Emma at Work en Reade. Wij mogen onszelf trotse partner noemen van deze mooie partij! Emma at Work ondersteunt jongeren met een fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. Samen met Emma at Work willen we ervoor zorgen dat deze groep een kans krijgt op de arbeidsmarkt. De ambitie van Emma at Work sluit perfect aan bij die van Reade: ‘meer mensen in staat stellen meer uit het leven te halen’.

2022 NIEUWS Reade Academy en de Key

Reade Academy geeft training bij Woonstichting

  1. 3 jun. 2022

Ook sectoren kunnen van elkaar leren. Met dit gedachtegoed gaf Reade Academy onlangs een training aan medewerkers van de Amsterdamse Woonstichting Lieven de Key.

7352 1 gallerydetail atexline service digitaleposthatsonderregelnatexef8f782318b00974a7ce3335cb013c6d onlinebild 510x295x1 1

Belangrijke post ontvang je voortaan digitaal via het cliëntenportaal MijnReade

  1. 12 mei 2022

Reade gaat steeds meer zorg-gerelateerde post digitaal versturen. Die leest u digitaal in MijnReade, uw persoonlijke gezondheidsomgeving. Daar komen steeds meer brieven en documenten te staan. Zoals het behandelrooster, een afspraakbevestiging of andere brieven van de arts en/of het behandelteam. Wij sturen u een e-mail als uw post voor jou klaarstaat.

Mega power groep

Olympische sporters bij Mega Power Groep

  1. 6 mei 2022

In het kinderteam van Reade draaien we drie keer per jaar de zogeheten Mega Power Groep. Dit is een groep die steeds drie maanden draait en waarbij de kinderen drie keer per week een uur intensief komen trainen. Elke groep heeft een thema waarvoor we hard werken. De afgelopen maanden hebben ze hard getraind om te kijken of ze net zo sterk en snel kunnen worden als een Olympische sporter. En dat zijn ze!!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?