PDF

Actueel

7352 1 gallerydetail atexline service digitaleposthatsonderregelnatexef8f782318b00974a7ce3335cb013c6d onlinebild 510x295x1 1

Belangrijke post ontvang je voortaan digitaal via het cliëntenportaal MijnReade

  1. 12 mei 2022

Reade gaat steeds meer zorg-gerelateerde post digitaal versturen. Die leest u digitaal in MijnReade, uw persoonlijke gezondheidsomgeving. Daar komen steeds meer brieven en documenten te staan. Zoals het behandelrooster, een afspraakbevestiging of andere brieven van de arts en/of het behandelteam. Wij sturen u een e-mail als uw post voor jou klaarstaat.

Mega power groep

Olympische sporters bij Mega Power Groep

  1. 6 mei 2022

In het kinderteam van Reade draaien we drie keer per jaar de zogeheten Mega Power Groep. Dit is een groep die steeds drie maanden draait en waarbij de kinderen drie keer per week een uur intensief komen trainen. Elke groep heeft een thema waarvoor we hard werken. De afgelopen maanden hebben ze hard getraind om te kijken of ze net zo sterk en snel kunnen worden als een Olympische sporter. En dat zijn ze!!

Karin paul lin 2 510x295x1

Kwaliteitsprijs Reade 2021 gaat naar Karin Dul en Paul de Jong voor het LIN (leer- en innovatienetwerk)

  1. 29 apr. 2022

Op 26 april 2022 reikte Toine Vogels, lid Raad van Bestuur, de Kwaliteitsprijs 2021 uit aan Karin Dul, opleidingscoördinator en Paul de Jong, praktijk opleider verpleging, cluster kliniek. Zij kregen de prijs voor het *LIN (leer- en innovatieNetwerk).

Augmented reality en mixed reality in de revalidatiezorg

Publicatie Celine Timmermans, over de potentie van Augmented en Mixed Reality in de revalidatiezorg

  1. 20 apr. 2022

Interessante publicatie op MT Integraal, platform voor medische technologie, door Celine Timmermans. Over de potentie van Augmented Reality en Mixed Reality in de revalidatiezorg en de toepassingen binnen het behandelprogramma van Reade.

Groepsfoto

Mooie verhalen tijdens bezoek radio 5 #ontdekdezorgweek

  1. 16 mrt. 2022

Dinsdag 15 maart was NPO Radio 5 live te gast bij Reade! De landelijke 'Ontdekdezorg week' is aanleiding om bijzondere verhalen uit de zorg op te halen. Zo ook bij Reade! Tijdens het programma ‘Open Huis’ zijn mooie verhalen van onze collega’s Ines en Minte opgehaald en werden er 20 plaatjes ‘Arbeidsvitaminen’ gedraaid, gekozen door Reade collega’s. Afsluitend zijn onze Zorghelden getrakteerd op heerlijke taartjes.

2022-HERO-Reade-sportloket-3

Reade en sporters blijven in beweging

  1. 14 okt. 2021

De behandelingen bij Reade zijn erop gericht om cliënten weer in beweging te krijgen, om na de behandeling zo zelfstandig als mogelijk in hun eigen leefomgeving te kunnen functioneren en zo veel mogelijk uit hun leven te halen. Om zo veel mogelijk mensen te helpen, richt Reade zich op haar kernactiviteiten: medisch specialistische revalidatie en reumatologie. Dat vraagt om heldere keuzes en om brede samenwerking.

Contractondertekening 510x295x1

Vitam geeft invulling aan goede voeding bij Reade

  1. 29 sep. 2021

Amsterdam, 29 september 2021 - Reade en facilitair horecadienstverlener Vitam gaan een samenwerking aan voor de dienstverlening “Goede voeding bij Reade”. Een bijzonder moment, waar een intensief offertetraject aan vooraf is gegaan met veel veranderingen in het voedingsprogramma van Reade.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?