Handbikebattle 2022

Handbiketeam Capital wordt 3e bij Handbikebattle!

Op armkracht de Kaunertaler Gletscher in Tirol beklimmen. Over een lengte van 20 km en met maar liefst 867 meter hoogteverschil: ons team deed het!

Ons team kijkt terug op een geweldige en bijzondere week in Oostenrijk. Samen beklommen ze op armkracht de Kaurantaler Gletscher in Tirol. De 3e plaats is een mooie bekroning op het harde werk, naast alle persoonlijke doelen die behaald zijn. Wij zijn uiteraard ontzettend trots op het hele team!

"Winnen is niet belangrijk, maar het gaat om het ontwikkelen van jezelf en bergen verzetten om je doel te behalen, no matter what! Na een periode van hard revalideren en alles op alles zetten om het "gewone" leven op te pakken, geeft de Handbikebattle de mogelijkheid om nog meer uit het leven te halen. Grenzen durven te verleggen, om te leren denken in mogelijkheden en krachten te ontdekken waarvan je geen weet had!"

Meer nieuws

20230516 134057

Informatiemiddag Aangepast Fietsen was groot succes

  1. 2023-05-17

De Informatiemiddag Aangepast Fietsen op 16 mei was weer een groot succes! Veel bezoekers kwamen langs om de fietsen te bewonderen en te proberen. Dank aan alle leveranciers dit dit mogelijk hebben gemaakt!

Aangepast fietsen

Informatiemiddag Aangepast Fietsen 16 mei

  1. 2023-04-06

Dinsdag 16 mei is iedereen die geïnteresseerd is in aangepast(e) fietsen van harte welkom in de sporthal van Reade! Je kunt tijdens de Informatiemiddag Aangepast Fietsen de mogelijkheden bekijken en meteen uitproberen.

Klantenservice

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur). Of
stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?