Handbikebattle 2022

Handbiketeam Capital wordt 3e bij Handbikebattle!

Op armkracht de Kaunertaler Gletscher in Tirol beklimmen. Over een lengte van 20 km en met maar liefst 867 meter hoogteverschil: ons team deed het!

Ons team kijkt terug op een geweldige en bijzondere week in Oostenrijk. Samen beklommen ze op armkracht de Kaurantaler Gletscher in Tirol. De 3e plaats is een mooie bekroning op het harde werk, naast alle persoonlijke doelen die behaald zijn. Wij zijn uiteraard ontzettend trots op het hele team!

"Winnen is niet belangrijk, maar het gaat om het ontwikkelen van jezelf en bergen verzetten om je doel te behalen, no matter what! Na een periode van hard revalideren en alles op alles zetten om het "gewone" leven op te pakken, geeft de Handbikebattle de mogelijkheid om nog meer uit het leven te halen. Grenzen durven te verleggen, om te leren denken in mogelijkheden en krachten te ontdekken waarvan je geen weet had!"

Meer nieuws

20230516 134057

Informatiemiddag Aangepast Fietsen was groot succes

  1. 17 mei 2023

De Informatiemiddag Aangepast Fietsen op 16 mei was weer een groot succes! Veel bezoekers kwamen langs om de fietsen te bewonderen en te proberen. Dank aan alle leveranciers dit dit mogelijk hebben gemaakt!

Aangepast fietsen

Informatiemiddag Aangepast Fietsen 16 mei

  1. 6 apr. 2023

Dinsdag 16 mei is iedereen die geïnteresseerd is in aangepast(e) fietsen van harte welkom in de sporthal van Reade! Je kunt tijdens de Informatiemiddag Aangepast Fietsen de mogelijkheden bekijken en meteen uitproberen.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?