Toinetekening

Reade tekent intentieverklaring voor een gezonder Nederland

Toine Vogels, Lid Raad van Bestuur bij Reade, heeft de intentieverklaring van Alliantie Voeding in de Zorg getekend. Reade onderstreept hiermee dat zij zich inzet voor een gezonder Nederland. Het expertisecentrum voor revalidatie en reumatologie realiseert actief een gezonder voedingsaanbod voor cliënten en medewerkers.

Focus op herstel

Het Nationaal Preventieakkoord zet in op gezondere voeding, een gezondere voedselomgeving en het eten van producten uit de Schijf van Vijf als de basis van een gezond voedingspatroon. De visie van Reade op eten en drinken kenmerkt zich door focus op herstel. Goede voeding betekent een verse bereiding en een variatie aan onbewerkte ingrediënten met veel groenten en fruit. Voedzaam eten waar je van geniet en dat een positieve bijdrage levert aan een gezonde leefstijl.

Goede voeding krijgt zichtbare plek
Goede voeding is belangrijk voor de gezondheidswinst en draagt bij aan het herstel van de cliënten van Reade en krijgt daarom een vaste, zichtbare plek in hun zorg- en dienstverlening. Het expertisecentrum is trots op alle veranderingen die de laatste twee jaar op dit gebied zijn gerealiseerd in samenwerking met partners Vitam en Wester & Van Doorn.

Over Reade
Reade is het expertisecentrum voor revalidatie en reumatologie in Amsterdam en omstreken. Iedereen sterk. Dat is onze overtuiging. Het is wat we onze cliënten en de mensen om hen heen willen laten ervaren. Juist ook als het leven tegenzit. Het staat daarnaast voor ons streven om iedereen die met ons in aanraking komt sterker te maken. Vooral door mensen, disciplines en invalshoeken met elkaar te verbinden.

We zijn specialisten in reumatologie en revalidatie. Wat revalidatie en reumatologie verbindt is de sterke focus op kwaliteit van leven en hoe je daar zelf vorm aan kunt geven, ondanks en binnen de beperkingen die ziekte, aandoening of letsel met zich meebrengt, tijdelijk dan wel blijvend. Dagelijks zetten ruim 800 medewerkers zich met plezier in om mensen te helpen het leven weer zo goed mogelijk op te pakken.

Meer nieuws

Contractondertekening 510x295x1

Vitam geeft invulling aan goede voeding bij Reade

  1. 29 sep. 2021

Amsterdam, 29 september 2021 - Reade en facilitair horecadienstverlener Vitam gaan een samenwerking aan voor de dienstverlening “Goede voeding bij Reade”. Een bijzonder moment, waar een intensief offertetraject aan vooraf is gegaan met veel veranderingen in het voedingsprogramma van Reade.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?