2022 HERO kinder jongeren revalidatie kracht

Belofte, visie en waarden

Reade. Iedereen sterk. Dat is onze overtuiging. Het is wat we onze cliënten en de mensen om hen heen willen laten ervaren, juist ook als het leven tegenzit.

In staat stellen meer uit het leven te halen

Het staat daarnaast voor ons streven om iedereen die met ons in aanraking komt sterker te maken, vooral door mensen, disciplines en invalshoeken met elkaar te verbinden. Dan stellen we niet alleen onze cliënten in staat meer uit het leven te halen, maar ook collega’s binnen en buiten Reade uit hun professionele leven.

Samen meer mogelijk maken

Het is onze ambitie om meer mensen in staat te stellen meer uit hun leven te halen. Om dat te bereiken kijken we fundamenteel anders, op een grotere schaal, naar heel de mens en zijn leven en naar anderen die we kunnen betrekken om in samenhang het beste te doen. Samen meer mogelijk maken.

Onze waarden

Reade medewerkers hebben samen nagedacht over de vraag wat zij nou eigenlijk het belangrijkst vinden in hun werk. Daar zijn vijf waarden uitgekomen. Waarden die wij dagelijks tot uitdrukking willen brengen.

 • Expertise
  We ontwikkelen én delen onze expertise door continue interactie met de mensen die wij helpen en hun naasten, met elkaar, met professionals in het netwerk, met leerlingen, studenten en onderzoekers. Zo dragen wij bij aan een lerende gemeenschap. Wij dragen actief bij aan het ontwikkelen van nieuwe wetenschappelijke inzichten en faciliteren wetenschappelijk onderzoek. Nieuwe inzichten vinden snel hun weg naar onze behandelingen.
 • Voor jou
  We zijn nieuwsgierig naar jou en de mensen die dicht bij je staan, naar wat je drijft en wat je wil bereiken. Daarom is luisteren vaak belangrijker dan praten. Alleen als ons handelen nauw aansluit bij jouw leven, is onze bijdrage echt betekenisvol
 • Ontdekken
  We zoeken naar wat voor jou het beste werkt, ook als ons dat buiten de gebaande paden brengt. We willen nieuwe mogelijkheden scheppen door te experimenteren en nieuwe combinaties uit te proberen.
 • Optimisme
  We zijn positief, denken in mogelijkheden en zijn eerlijk over beperkingen. We inspireren met onze levenshouding, brengen energie in onze relatie met anderen en geven niet snel op.
 • Kruisbestuiving
  Het combineren van meerdere disciplines en invalshoeken levert altijd meer waarde, voor iedereen. We kijken naar het grotere geheel, betrekken het netwerk om mensen heen en ons professionele netwerk om samen meer te bereiken en waarvan iedereen profiteert.

Reade koers 2030

Koers 2030 is een ultieme samenvatting van wie wij zien, waar voor staan en gaan.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?