Reuma tegel

Expertiseteam Artritis

Je bent door de revalidatiearts of physician assistant (PA) aangemeld voor een behandeltraject in het artritis team vanwege klachten en beperkingen samenhangend met jouw aandoening.

Het Artritisteam stelt samen met jou om een plan hoe je het beste om kan gaan met jouw aandoening. Je krijgt specialistische zorg van een deskundig, nauw samenwerkend behandelteam. Het doel van het behandeltraject is dat jij zo optimaal mogelijk kan functioneren. En weer deel kan nemen aan activiteiten die voor jou belangrijk zijn. Hiervoor krijgt je de juiste informatie, oefeningen en adviezen.

Het artritisteam overlegt regelmatig over jouw voortgang in het behandeltraject. Zo nodig worden in overleg met jou de behandeldoelen bijgesteld. Een van de behandelaren wordt jouw vaste aanspreekpunt voor het behandelteam. Meestal is dit de therapeut met wie je het vaakst contact hebt. Tijdens jouw traject meten we je vooruitgang met vragenlijsten.

Afhankelijk van de indicatie worden er naast de revalidatiearts of physician assistant meerdere behandelaren bij jouw traject betrokken. Tijdens jouw behandeling krijg je mogelijk te maken met een

  • fysiotherapeut
  • ergotherapeut
  • handtherapeut
  • maatschappelijk werker
  • podotherapeut
  • diëtiek
  • psycholoog

Locatie Expertiseteam Artritis

Locatie jvb reade

Jan van Breemen

Amsterdam

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?