2022-HERO-vrouw-wachtkamer-Reade

Expertiseteam Hypermobiliteitssyndroom (HMS)

Bij het hypermobiliteitssyndroom (HMS) worden veel klachten van pijn ervaren in en rondom diverse spieren, pezen en gewrichten. Daarnaast hebben klachten van instabiliteit, vermoeidheid, angst, veranderde stemming en onbegrip vanuit de omgeving, een grote impact op jouw kwaliteit van leven.

Het HMS team helpt je inzicht te geven in jouw aandoening om fysiek beter te kunnen functioneren en jouw kwaliteit van leven te herwinnen.

Je komt in aanmerking voor revalidatie als je in het dagelijks leven wordt gehinderd door pijn in en rondom diverse spieren, pezen en gewrichten, klachten van instabiliteit, vermoeidheid, angst en veranderde stemming naast onbegrip vanuit de omgeving.

Je hebt hiervoor een verwijzing nodig van de huisarts of een medisch specialist.

(Jong) volwassenen met de diagnose hypermobiliteitssyndroom (HMS), Ehlers Danlos Syndroom (EDS), bevestigd door een klinisch geneticus komen in aanmerking voor behandeling bij Reade. Er wordt nauw samengewerkt met de klinisch geneticus VUmc en AMC. Revalidanten met verdenking op HMS/EDS kunnen worden verwezen voor diagnostiek.

Locatie Expertiseteam Hypermobiliteitssyndroom (HMS)

Locatie jvb reade

Jan van Breemen

Amsterdam

Klantenservice

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur). Of
stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?