Actueel Wetenschap

Annelies Blanken 2

Promotie Annelies Blanken

  1. 4 jan. 2023

Annelies Blanken is 21 december gepromoveerd met haar proefschrift "Arthritis and vascular inflammation made visible".

Cva

Symposium 'Passende zorg voor mensen met een CVA/NAH'

  1. 21 nov. 2022

Afgelopen vrijdag waren meerdere collega's van Reade aanwezig op het symposium 'Passende zorg voor mensen met een CVA/NAH' van het kennisnetwerk CVA.

Liesbeth van vulpen

Subsidie voor de Power2Walk studie

  1. 15 nov. 2022

Samen met het Amsterdam UMC, Adelante revalidatie en Maastricht UMC hebben we subsidie gekregen voor de Power2Walk studie van de KNGF en de Hersenstichting. Harm van Ormel, KNGF, kwam de cheque persoonlijk overhandigen waarna hij enthousiast heeft meegetraind met de kinderen van de Mega Power groep. Liesbeth van Vulpen, fysiotherapeut en onderzoeker, ontving de cheque namens Reade.

Pennsylvania

Reade op ACR Convergence 2022 in Philadelphia

  1. 10 nov. 2022

Van 10 tot 14 november vindt het ACR Convergence 2022 plaats in het Pennsylvania Convention Center in Philadelphia. Tijdens deze eerste reumatologie 'experience' is Reade goed vertegenwoordigd.

Promotie Linda Hartman

Promotie Linda Hartman

  1. 6 okt. 2022

Linda Hartman is 4 oktober gepromoveerd met haar proefschrift Low-dose glucocorticoids as add-on treatment in rheumatoid arthritis: effects, safety, costs, and medication adherence"

Arjan3

Promotie Arjan de Zwart

  1. 21 sep. 2022

Onderzoeker en Fysiotherapeut Arjan de Zwart is 13 september gepromoveerd met zijn proefschrift: "Muscle strength in knee osteoarthritis - a better understanding of muscle strength in patients with knee osteoarthriti".

2022-HERO-reumazorg-radiologie-bloedbank-1

Minder reumaklachten door lage dosis prednisolon (GLORIA studie)

  1. 21 jul. 2022

Mensen met reumatoïde artritis (RA) kunnen gerust dagelijks een lage dosering prednisolon in aanvulling op de standaard medicatie nemen. “Prednisolon vermindert significant de ziekteactiviteit en de bijwerkingen van het middel vallen erg mee”, aldus reumatoloog en hoogleraar Klinische Epidemiologie Maarten Boers van Amsterdam UMC en Reade.

Lector jasmijn holla 09 400px

Lectorale rede "Iedereen kan meedoen" van Jasmijn Holla

  1. 28 jun. 2022

"Hoe kunnen we groepen die achterblijven in hun sport- en beweegdeelname ondersteunen om de kracht van sport en bewegen te benutten?"

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?