Liesbeth van vulpen

Subsidie voor de Power2Walk studie

Samen met het Amsterdam UMC, Adelante revalidatie en Maastricht UMC hebben we subsidie gekregen voor de Power2Walk studie van de KNGF en de Hersenstichting. Harm van Ormel, KNGF, kwam de cheque persoonlijk overhandigen waarna hij enthousiast heeft meegetraind met de kinderen van de Mega Power groep. Liesbeth van Vulpen, fysiotherapeut en onderzoeker, ontving de cheque namens Reade.

"Eerder hebben wij met dezelfde onderzoeksgroep in een kleine studie laten zien dat functionele krachttraining volgens de zogenaamde MegaPower-aanpak - 12 weken intensief trainen - gemiddeld tot een grote verbetering leidt van de loopvaardigheid en rensnelheid bij kinderen met CP (cerebrale parese). Met de Power2Walk studie gaan we de Mega Power training uitzetten in een multicenter onderzoeksopzet (RCT)."

"Deze studie zal ons leren of en in welke mate MegaPower-training een toegevoegde waarde heeft in de fysiotherapeutische behandeling van loopproblemen bij kinderen met CP, en voor welke kinderen dit type behandeling het meeste bijdraagt aan het bewegen en het meedoen in het dagelijks leven."

Meer nieuws

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?