Actueel Professionals

Hha02 team groepsfotos 041

Hacking Health Amsterdam 2022

  1. 2022-06-29

We kijken terug op 3 geweldige dagen Hacking Health Amsterdam!

Lachgas

Webinar lachgas - Neurologische complicaties en behandeling (12 oktober)

  1. 2022-06-15

Lachgas (N2O) krijgt een steeds minder onschuldig imago als partydrug. De ontwikkelingen zijn zorgwekkend. Craving en gewenning komt steeds meer voor en daarmee het risico op problematisch gebruik. Inmiddels weten we dat het niet alleen gaat om een geestelijke verslaving, maar dat ook sprake kan zijn van een lichamelijke verslaving.

2022-Reade-Wendy-Achterberg-vierkant

Wendy Achterberg over medisch leiderschap

  1. 2022-06-10

Vind ergens wat van en doe er iets mee. Wendy Achterberg vertelt over medisch leiderschap:

Reade_amputatie-revalidatie-bewegen-met-prothese-1

Iedereen ziet de meerwaarde in van een Persoonlijke Gezondheidsomgeving

  1. 2022-05-30

Wat nou als alle relevante informatie voorafgaand aan het spreekuur beschikbaar is voor dokter én cliënt? En cliënten middels patiëntgerapporteerde uitkomsten zelf hun ziekte kunnen monitoren? Met de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) wordt dat straks de realiteit. Een flinke stap voorwaarts voor de digitale zorg, met absolute meerwaarde voor alle betrokkenen. Met PGO krijgt de cliënt inzicht in en regie over de eigen gezondheid.

LIN-opleidinsdag was groot succes

  1. 2022-01-14

Samen leren, innoveren en onderzoeken. Dat is waar het bij LIN (Leer- en InnovatieNetwerk) om draait. Maandag 10 januari vond de eerste LINopleidingsdag van dit jaar plaats en deze was zeer geslaagd! Een afwisselend programma waarbij de studenten presentaties aan elkaar gaven om zo hun persoonlijk leertraject in beeld te brengen.

Samenbeslissen ruth wclient2 510x295x1

Samen Beslissen interview met Ruth Wobma

  1. 2021-11-05

“Ik dacht altijd dat ik heel cliëntgericht bezig was.” Afgelopen september is de nationale campagne “Samen Beslissen” van start gegaan. Deze campagne is erop gericht dat zorggebruikers en zorgverleners beter en vaker samen beslissen. Binnen en buiten Reade wordt hier al langer en op vele verschillende manieren aan gewerkt. Lees hier het interview met Ruth Wobma -Ergotherapeut, poli Neuroteam- over haar kijk op en ervaring met “samen beslissen”.

‘Drempel voor opleiding lager, plezier in leren groter’ (artikel V&VN)

  1. 2021-05-18

Bij Reade is de afgelopen jaren hard gewerkt aan het verbeteren van de positie van verpleegkundigen. Meer regie over je loopbaan, meer zeggenschap in de organisatie en meer ruimte voor je professionele ontwikkeling. Dat was het idee.

Elke verpleegkundige een positie op maat

  1. 2021-05-18

Terwijl de wet BIG tot op heden maar één profiel voor verpleegkundigen kende, biedt Reade verpleegkundigen een ‘positie op maat’ aan, met maar liefst vijf verschillende functieprofielen. Hiermee werkt Reade hard aan het verbeteren van de positie van verpleegkundigen en gaat zij een stap verder dan de landelijke beroepsprofielen mbo- én hbo-verpleegkundige functies.

Klantenservice

Heb je een vraag over Reade? Onze klantenservice helpt je verder.
Telefonisch zijn we bereikbaar van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur).

Tips voor de website?