Actueel Professionals

Kopie van Kopie van WIS Bord PA

Het beroep van de Physician Assistant

  1. 2022-10-12

Physician assistants (PA's) zijn al 12,5 jaar actief binnen Reade. Dit beroep wordt nog steeds niet altijd (h)erkend. Hoe is dit beroep verankerd en wat maakt dit zo'n mooie functie? We vroegen het ze!

Kinderteam ny

Kinderteam Reade op Joint Conference on Brain Injury in New York

  1. 2022-10-10

Een delegatie van het kinderteam vloog onlangs naar New York om kennis te halen op een congres over niet aangeboren hersenletsel (NAH) bij kinderen en jongeren. Wilma Hogenbirk (orthopedagoog), Lynnette Spits (kinderfysiotherapeut) en Rulanne Berendsen (revalidatiearts) delen graag een aantal belangrijke takeaways.

Magnet2

Ines vertelt over Magnet en leiderschap op uitverkocht symposium voor verpleegkundigen

  1. 2022-09-27

Afgelopen vrijdag organiseerde Studio GRZ in samenwerking met V&VN (Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland), Amstel Academie en Klimmendaal de Themadag: Jij doet Er Toe, de cruciale rol en positie van de verpleegkundige en verzorgende in de revalidatie. Op dit uitverkochte symposium sprak Ines Samouco over Magnet en leiderschap en Brenda Fibicher behandelde de rolneming van verpleegkundigen en verzorgenden en hun uitdagingen daarin.

Npi

NPI cursus reumatische aandoeningen bij Reade

  1. 2022-09-14

Kennis delen is ontzettend belangrijk. Afgelopen vrijdag ontving Reade daarom de deelnemers van de NPI cursus reumatische aandoeningen. Een cursus voor fysio-, oefen-, geriatriefysio- en revalidatiefysiotherapeuten.

Rolstoel in beweging

Dwarslaesiecursus voor ergo- en fysiotherapeuten

  1. 2022-09-07

Ben jij werkzaam in de eerste lijn of GRZ als ergo- of fysiotherapeut en wil je meer leren over dwarslaesie en wat jij kunt betekenen voor deze doelgroep in je praktijk? Dan is de dwarslaesiecursus iets voor jou.

Pam

Pam Steenkist rondt QI Academy af

  1. 2022-09-05

Wat een mooi voorbeeld van een fijne samenwerking tussen Amsterdam UMC en Reade. Van harte gefeliciteerd Pam Steenkist met het afronden van de QI Academy. En wat een mooi eindresultaat: de start van het project over het multi disciplinair digitaal samenwerken tijdens ontslag of opname van een cliënt. Heel veel succes met de afronding!

Podcast miranda brenda

Podcast CC Zorgadviseurs: Reade laat zien dat Magnet ook in de Nederlandse praktijk mogelijk is

  1. 2022-08-16

Beluister nu de podcast over Professionele Zeggenschap van CC Zorgadviseurs met Brenda Fibicher en Miranda Ekkel. Onze verpleegkundig managers. In 2016 hebben zij samen met een aantal verpleegkundigen de reis naar Amerika gemaakt om een aantal Magnet-ziekenhuizen te bezoeken. Sinds dat moment hebben zij Magnet omarmd en succesvol geïmplementeerd bij Reade. Lees in deze folder meer achtergrondinformatie. Ronald Peppel gaat in de podcast hierover in gesprek.

Netwerkbijeenkomst kinderen jongeren NAH

Versterken van het netwerk om de zorg rondom kinderen met NAH nog beter te organiseren

  1. 2022-07-12

Het kinderteam van Reade investeert in het netwerk rondom kinderen en jongeren met NAH. Deze doelgroep met uiteenlopende problematiek heeft logischerwijs vaak op meerdere domeinen van het functioneren uitdagingen. Het inrichten van de hulpverlening rondom deze kinderen en jongeren is dus vaak uitdagend!

Klantenservice

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur). Of
stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?