Magnet bij reade

Magnet bij Reade

Bij Reade is de afgelopen jaren hard gewerkt aan het verbeteren van de positie van verpleegkundigen. Meer regie over je loopbaan, meer zeggenschap in de organisatie en meer ruimte voor je professionele ontwikkeling. In de video neemt Katja Hoorn, voorzitter Raad van Bestuur, je mee de organisatie in om te laten zien hoe het Magnet concept in de praktijk werkt.

Meer nieuws

Floor magazine

Verpleegkundigen Ines en Marije in vakblad FLOOR over verpleegkundig zeggenschap

  1. 4 apr. 2023

Verpleegkundige zeggenschap om de zorg te verbeteren. Daar is de afgelopen jaren hard aan gewerkt binnen Reade, met groot succes. In 2016 introduceerden verpleegkundigen het Magnet principe binnen Reade. Voor het vakblad FLOOR, een uitgave van NU'91 werden verpleegkundigen Ines Samouco en Marije Van Capel hierover geïnterviewd. Lees het interview in het artikel hieronder.

Eigentijd

Verpleegkundige Naomi Efrat in magazine Eigentijd

  1. 15 aug. 2022

De nieuwste Eigentijd staat in het teken van ‘trots'. Trots zijn op jezelf en op wat je doet: het is belangrijk om dat af en toe hardop uit te spreken. Revalidatieverpleegkundige Naomi Efrat van Reade laat Margôt Ros (van Toren C) zien hoe trots ze is als het lukt om cliënten de grip op hun leven terug te geven. ‘Het emotioneert me als ik jou aan het werk zie,’ zegt Margôt die ooit zelf lang moest revalideren na een ernstige hersenschudding.

Podcast miranda brenda

Podcast CC Zorgadviseurs: Reade laat zien dat Magnet ook in de Nederlandse praktijk mogelijk is

  1. 16 aug. 2022

Beluister nu de podcast over Professionele Zeggenschap van CC Zorgadviseurs met Brenda Fibicher en Miranda Ekkel. Onze verpleegkundig managers. In 2016 hebben zij samen met een aantal verpleegkundigen de reis naar Amerika gemaakt om een aantal Magnet-ziekenhuizen te bezoeken. Sinds dat moment hebben zij Magnet omarmd en succesvol geïmplementeerd bij Reade. Lees in deze folder meer achtergrondinformatie. Ronald Peppel gaat in de podcast hierover in gesprek.

Elke verpleegkundige een positie op maat

  1. 18 mei 2021

Terwijl de wet BIG tot op heden maar één profiel voor verpleegkundigen kende, biedt Reade verpleegkundigen een ‘positie op maat’ aan, met maar liefst vijf verschillende functieprofielen. Hiermee werkt Reade hard aan het verbeteren van de positie van verpleegkundigen en gaat zij een stap verder dan de landelijke beroepsprofielen mbo- én hbo-verpleegkundige functies.

Toon meer nieuws over magnet bij reade Toon minder nieuws

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?