Actueel Professionals

Geef het dooor Jacqueline en Vroukje

Reade Foundation Nieuwsbrief zomer 2022

  1. 2022-07-05

En toen was er weer van alles mogelijk!

Lynette Spits

Reade Foundation reikt stimuleringsbeurzen en Grant 2022 uit

  1. 2022-07-01

Ook afgelopen jaar stelde Reade Foundation stimuleringsbeurzen en een Grant beschikbaar. De stimuleringsbeurzen bieden behandelaren de mogelijkheid expertise op te doen buiten de deuren van Reade. Om geïnspireerd te raken, voor hun eigen ontwikkeling, en om ervaringen te kunnen delen met collega’s waardoor bijvoorbeeld nieuwe behandelmethodes ingevoerd kunnen worden. Daarnaast stelt Reade Foundation ieder jaar een Grant beschikbaar van € 25.000,- met als doel een extra stimulans te geven aan klinisch onderzoek binnen Reade.

Hha02 team groepsfotos 041

Hacking Health Amsterdam 2022

  1. 2022-06-29

We kijken terug op 3 geweldige dagen Hacking Health Amsterdam!

Webinar lachgas - Neurologische complicaties en behandeling (12 oktober)

  1. 2022-06-15

Lachgas (N2O) krijgt een steeds minder onschuldig imago als partydrug. De ontwikkelingen zijn zorgwekkend. Craving en gewenning komt steeds meer voor en daarmee het risico op problematisch gebruik. Inmiddels weten we dat het niet alleen gaat om een geestelijke verslaving, maar dat ook sprake kan zijn van een lichamelijke verslaving.

2022-Reade-Wendy-Achterberg-vierkant

Wendy Achterberg over medisch leiderschap

  1. 2022-06-10

Vind ergens wat van en doe er iets mee. Wendy Achterberg vertelt over medisch leiderschap:

Reade_amputatie-revalidatie-bewegen-met-prothese-1

Iedereen ziet de meerwaarde in van een Persoonlijke Gezondheidsomgeving

  1. 2022-05-30

Wat nou als alle relevante informatie voorafgaand aan het spreekuur beschikbaar is voor dokter én cliënt? En cliënten middels patiëntgerapporteerde uitkomsten zelf hun ziekte kunnen monitoren? Met de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) wordt dat straks de realiteit. Een flinke stap voorwaarts voor de digitale zorg, met absolute meerwaarde voor alle betrokkenen. Met PGO krijgt de cliënt inzicht in en regie over de eigen gezondheid.

LIN

LIN-opleidingsdag was groot succes

  1. 2022-01-14

Samen leren, innoveren en onderzoeken. Dat is waar het bij LIN (Leer- en InnovatieNetwerk) om draait. Maandag 10 januari vond de eerste LINopleidingsdag van dit jaar plaats en deze was zeer geslaagd! Een afwisselend programma waarbij de studenten presentaties aan elkaar gaven om zo hun persoonlijk leertraject in beeld te brengen.

Samenbeslissen ruth wclient2 510x295x1

Samen Beslissen interview met Ruth Wobma

  1. 2021-11-05

“Ik dacht altijd dat ik heel cliëntgericht bezig was.” Afgelopen september is de nationale campagne “Samen Beslissen” van start gegaan. Deze campagne is erop gericht dat zorggebruikers en zorgverleners beter en vaker samen beslissen. Binnen en buiten Reade wordt hier al langer en op vele verschillende manieren aan gewerkt. Lees hier het interview met Ruth Wobma -Ergotherapeut, poli Neuroteam- over haar kijk op en ervaring met “samen beslissen”.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?