Actueel Professionals

Themadag: Jij doet Er Toe, de krachtige invloed van de verpleegkundige en verzorgende in de revalidatie

Themadag: Jij doet Er Toe, de krachtige invloed van de verpleegkundige en verzorgende in de revalidatie

  1. 2023-09-25

Vrijdag 22 september 2023 organiseerde Studio GRZ in samenwerking met V&VN, Amstel Academie, Reade en Klimmendaal de Themadag: Jij doet Er Toe, de krachtige invloed van de verpleegkundige en verzorgende in de revalidatie.

Module 1 en 2 behaald VIPP 5

VIPP5 module 1 & 2 positief afgrond!

  1. 2023-07-05

Er is binnen en buiten Reade hard gewerkt aan het Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional (VIPP5). Daardoor is Reade sinds september 2022 in staat gegevens (Basisgegevensset Zorg, correspondentie en radiologieverslagen) aan een PGO beschikbaar te stellen. Afgelopen maand hebben we nu ook de audit positief afgerond voor het infomeren van medewerkers en cliënten over PGO’s en het stimuleren van het gebruik ervan. Plus het beschikbaar stellen van ingevulde vragenlijsten en uitkomsten van eHealth aan een cliënt via een PGO. Oftewel, module 1 & 2 ✅!

Livegang Hi X 6 3

HiX 6.3 met standaard content is live!

  1. 2023-06-23

De afgelopen maanden is hard gewerkt door veel collega's binnen Reade om de overgang naar ons nieuwe systeem HiX 6.3 Standaard Content te realiseren. Vandaag werd het harde werk beloond en is de livegang een feit! Grote dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Mitchel Cliënt revalidatie verpleegkundige

Themadag: Jij doet er toe, de krachtige invloed van de verpleegkundige en verzorgende in de revalidatie

  1. 2023-06-15

Op vrijdag 22 september 2023 organiseren Studio GRZ, V&VN, Amstel Academie, Reade en Klimmendaal de Themadag: Jij doet er toe, de krachtige invloed van de verpleegkundige en verzorgende in de revalidatie.

Floor magazine

Verpleegkundigen Ines en Marije in vakblad FLOOR over verpleegkundig zeggenschap

  1. 2023-04-04

Verpleegkundige zeggenschap om de zorg te verbeteren. Daar is de afgelopen jaren hard aan gewerkt binnen Reade, met groot succes. In 2016 introduceerden verpleegkundigen het Magnet principe binnen Reade. Voor het vakblad FLOOR, een uitgave van NU'91 werden verpleegkundigen Ines Samouco en Marije Van Capel hierover geïnterviewd. Lees het interview in het artikel hieronder.

2022-Reade-Martin-van-der-Esch-staand

Martin van der Esch gekozen voor bestuursfunctie bij de OARSI

  1. 2023-03-28

Martin van der Esch is uit meerdere genomineerden gekozen voor bestuursfunctie bij de OARSI - Osteoarthritis Research Society International. De OARSI is de belangrijkste internationale organisatie voor wetenschappers en zorgprofessionals gericht op de preventie en behandeling van artrose door de promotie en presentatie van onderzoek, onderwijs en de wereldwijde verspreiding van kennis.

Petra

Petra van Dam start 16 maart 2023 als interim bestuurder bij Reade

  1. 2023-03-16

Eind maart nemen we afscheid van Toine Vogels als lid Raad van Bestuur. Tot een vaste invulling van de ontstane vacature is gerealiseerd, neemt Petra van Dam als interim bestuurder het stokje van Toine Vogels over. Parallel is het wervingsproces voor een vaste bestuurder gestart, met een verwachte looptijd van 6 tot 9 maanden.

Toine

Lid Raad van Bestuur Toine Vogels verlaat Reade

  1. 2023-03-02

Toine Vogels, bestuurder van Reade, heeft aangekondigd per 1 april 2023 afscheid te nemen van Reade. Toine was 26 jaar in dienst bij Reade en haar voorganger het Revalidatiecentrum Amsterdam, waarvan de laatste 10 jaar als lid van de Raad van Bestuur.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?