Suzan vernie

Suzan Vernie benoemd tot Lid Raad van Bestuur Reade

Suzan Vernie is met ingang van 1 februari 2024 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Reade, waar ze samen met bestuursvoorzitter Katja Hoorn de Raad van Bestuur zal vormen. Deze benoeming volgt op het vertrek van interim bestuurslid Petra van Dam, die op 31 januari afscheid neemt.

Suzan, momenteel actief als divisiemanager Vitale Functies bij het UMC Utrecht, brengt een schat aan ervaring met zich mee. De afgelopen jaren gaf ze leiding aan de Spoedeisende hulp, het OK-complex, de Intensive Care en het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum. Daarvoor vervulde ze diverse managementfuncties in de zorg en zakelijke dienstverlening. Bovendien is ze lid van de Raad van Toezicht van Stichting Het Buitenhof, een reisorganisatie voor mensen met een beperking.

“Ik kijk er enorm naar uit te starten bij Reade. Iedereen die ik heb ontmoet in de aanloop naar dit moment heeft een warm hart voor zowel de cliënten en collega’s van Reade. Dat voelt goed en daar hoor ik graag bij. Ik verheug me er op om, samen met Katja, alle collega’s en partners in de keten, het onderste uit de kan te halen om meer mensen in staat stellen meer uit hun leven te halen.”


Marjolein Verstappen, voorzitter van de Raad van Toezicht: "We zijn blij met de komst van Suzan. Haar uitgebreide bedrijfskundige ervaring binnen verschillende zorginstellingen en haar vermogen om veranderingen door te voeren door middel van sterke verbindingen met medewerkers en cliënten, zullen de komende jaren van grote waarde zijn voor Reade.”

Katja Hoorn, voorzitter van de Raad van Bestuur: "Onze uitdaging ligt in het verder ontwikkelen van Reade op zowel de korte als lange termijn, met als doel een grotere impact te hebben voor onze cliënten en binnen het zorgnetwerk in de regio Amsterdam. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met Suzan, waarin we samen onze schouders eronder zetten om deze uitdagingen aan te gaan. Namens alle collega's heet ik Suzan van harte welkom bij Reade."


Meer nieuws

Arno van Kuijk bestuurslid NVR

Reumatoloog Dr. A.W. van Kuijk nieuw bestuurslid bij NVR

  1. 24 okt. 2023

Op 28 september is reumatoloog Dr. Arno van Kuijk toegetreden tot het bestuur van de NVR, de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie. Hier gaat hij zich richten op de portefeuille kwaliteit.

Reade wint Sigra Diversiteitsaward

Reade wint de Sigra Diversiteitsaward met initiatief voor inclusief speelgoed

  1. 20 okt. 2023

Bij de Sigra Conferentie Diversiteit & Inclusie 2023 op donderdag 19 oktober werd de Sigra Diversiteitsaward uitgereikt aan revalidatiearts Rachel Zalmijn. Zij mocht de award, een mooie geldprijs en een inclusietraining in ontvangst nemen voor haar initiatief om inclusief speelgoed aan te bieden binnen de kinderafdeling van Reade.

Themadag: Jij doet Er Toe, de krachtige invloed van de verpleegkundige en verzorgende in de revalidatie

Themadag: Jij doet Er Toe, de krachtige invloed van de verpleegkundige en verzorgende in de revalidatie

  1. 25 sep. 2023

Vrijdag 22 september 2023 organiseerde Studio GRZ in samenwerking met V&VN, Amstel Academie, Reade en Klimmendaal de Themadag: Jij doet Er Toe, de krachtige invloed van de verpleegkundige en verzorgende in de revalidatie.

Toon meer nieuws over suzan vernie benoemd tot lid raad van bestuur reade Toon minder nieuws

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?