Dagbehandeling-reuma-verpleegkundigen

Dagbehandeling Reumatologie

De dagbehandeling is voor mensen die een medicijn toegediend krijgen, via een infuus waarbij enkele uren verpleegkundige zorg en observatie nodig is.

Elke dag zijn twee reumaverpleegkundigen en een doktersassistent op de dagbehandeling aanwezig.

Op de dagbehandeling geven wij verschillende medicamenteuze behandelingen. Hoelang een behandeling duurt, hangt af van het medicijn dat je krijgt. Dit komt doordat de inlooptijd van het infuus per medicijn verschilt. Onze verpleegkundigen vertellen hier meer over.

Openingstijden

De dagbehandeling is open op dinsdag, woensdag en donderdag. Op maandag en vrijdag is de dagbehandeling gesloten. Neem op deze twee dagen bij spoed of dringende vragen contact op met je eigen reumatoloog. Is je eigen reumatoloog afwezig dan wordt hij/zij vervangen door de dienstdoende reumatoloog van Reade. Tijdens kantooruren (8.30-17.00 uur)

Behandeling starten?

Regel je verwijzing of bekijk de actuele wachttijden

Als je reumamedicijnen gebruikt, kun je de griepprik, coronaprik of pneumokokkenvaccin veilig laten zetten.

Gebruik je biologicals? Dan is het advies om de vaccinatie niet op dezelfde dag te laten zetten als dat je de biological gebruikt. Gebruik je een biological via een infuus op de dagbehandeling? Voor de werkzaamheid van de prikken is het dan het beste om tussen 2 infusen jezelf te laten vaccineren.

Gebruik je rituximab via een infuus? Dan adviseren we 4 weken vóór het infuus de prik(ken) te halen. Is dit niet mogelijk? Dan 2 maanden na het infuus.

Bij de overige vaccins moet vooraf contact opgenomen worden met de apotheek van Reade of met de reumaverpleegkundigen om na te gaan hoe en wanneer ze kunnen worden behandeld. Ook voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met een apotheekmedewerker, reumaverpleegkundige of jouw behandelend arts.

Contact gegevens apotheek Reade

Contactgegevens Service & Planning (voor contact met de reumaverpleegkundigen)


Locatie Dagbehandeling Reumatologie

Locatie jvb reade

Jan van Breemen

Amsterdam

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?