2022-HERO-reumazorg-radiologie-bloedbank-3

Zorgpad Biologicals

Biologicals remmen het afweersysteem. Ze remmen de stoffen die de ontsteking veroorzaken. Dat voorkomt schade aan de gewrichten en zorgt ervoor dat mensen zich beter voelen. Ze worden toegediend via een infuus of injectie. Voor een behandeling op maat, hebben we bij Reade het Zorgpad Biologicals.

Zorg op maat

Door nieuwe wetenschappelijke inzichten kan Reade het gebruik van de biological nu doelmatiger en persoonlijker maken. Niet iedereen die een biological gebruikt zal dit zijn hele leven nodig hebben. Wij willen de dosis afstemmen op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Wanneer de ziekte rustig is, zal de dosis worden verlaagd en wanneer mogelijk zelfs worden gestopt. Zo wordt de biological op maat gebruikt en voorkomen we dat je onnodig wordt blootgesteld aan een geneesmiddel met ook de bijbehorende bijwerkingen.


Mensen die nu al een biological gebruiken, maar nog niet op de Biopoli werden gezien, kunnen door hun reumatoloog doorgestuurd worden naar het Zorgpad Biologicals.

Bezoek Biopoli

Om je goed voor te bereiden op de biologicals word je eerst doorverwezen naar de biopoli. Lees hier hoe deze afspraak verloopt.

Ondersteunende zorg

Locatie Zorgpad Biologicals

Locatie jvb reade

Jan van Breemen

Amsterdam

Klantenservice

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur). Of
stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?