2022 HERO revalidatie sportzaal amputatie therapie

Loopruimte

Onze loopruimte biedt mogelijkheden voor optimale looptraining en biedt plaats voor nieuwe technologische ontwikkelingen. Zowel binnen de behandeling als onderzoek. Onderstaande video vertelt meer over wat deze loopruimte te bieden heeft.

Locatie Loopruimte

Reade overtoom revalidatie reumazorg

Overtoom

Amsterdam

Zorgprofessionals

Celine timmermans onderzoek
Dr. C. Timmermans (Celine)

Medewerker Onderzoek en Klinimetrie

Nieuws over behandelaanbod

Loopruimte

Reade opent unieke loopruimte

  1. 2022-11-02

Lopen is een belangrijk onderdeel van de revalidatie. Zowel binnen de behandeling als onderzoek. Om dit te professionaliseren en te centraliseren is er bij Reade een nieuwe loopruimte gecreëerd. De loopruimte biedt mogelijkheden voor een optimale looptraining en biedt plaats voor nieuwe technologische ontwikkelingen.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?