Tuin opknappen1

Vrijwilligers knappen tuin Reade Overtoom op!

Afgelopen donderdag mochten we op de Overtoom een groep vrijwilligers ontvangen die via Stichting Zin Reade had gevonden en de handen uit de mouwen stak onder de noemer van een “zinvol bedrijfsuitje”. En zinvol was het zeker!

Super dat ze met zijn allen het terras en de grote tuin op deze unieke locatie onder handen namen. Een prachtig verlengstuk van de binnenwereld die de leefruimte vergroot voor onze revalidanten. Daar wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt door onze behandelaren en onze cliënten die met hun naasten hier in hartje Amsterdam kunnen genieten van de heerlijke buitenlucht. Helemaal nu het zo is opgeknapt.

Voor de verandering kwam deze dag het water alleen uit emmers en hogedrukspuiten en scheen de zon volop. Met de honderden bloeiende planten die ze mee hadden genomen hebben ze de tuin en het terras letterlijk opgefleurd. Ook zien de verlichting en de vele, vele meters aan reling er weer een stuk frisser uit.

Na afloop was er voor alle geïnteresseerde cliënten en medewerkers een gezellig drankje en een hapje in de bloemrijke tuin, waar Suzan Vernie als lid van de Raad van Bestuur van Reade en Joris van der Poel namens Reade Foundation hun dank uitspraken voor alle inspanningen en het geweldige resultaat.

Namens alle betrokkenen nogmaals onze hartelijk dank aan Stichting Zin, tuinman Cor en Hovenierbedrijf Van der Tol en natuurlijk alle vrijwilligers!

Meer nieuws

Readefoundation

Ambassadeurs Reade Foundation op bezoek

  1. 9 apr. 2024

Afgelopen week mocht Reade Foundation Job Cohen, Viggo Waas en Peter Heerschop bij Reade op de Overtoom verwelkomen om hier wat meer te delen over diverse indrukwekkende projecten.

Img 0101 510x295x1

Uitreiking Grant en stimuleringsbeurzen door de Reade Foundation

  1. 13 mei 2022

Gisteren was het eindelijk zover; hét jaarlijkse Reade Foundation event waar Grant- en beursontvangers van 2020-2021 in het zonnetje werden gezet (omdat dit de afgelopen 2 jaren helaas niet live kon) en de Grant en stimuleringsbeurzen van 2022 feestelijk zijn uitgereikt.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?