Img 0101 510x295x1

Uitreiking Grant en stimuleringsbeurzen door de Reade Foundation

Gisteren was het eindelijk zover; hét jaarlijkse Reade Foundation event waar Grant- en beursontvangers van 2020-2021 in het zonnetje werden gezet (omdat dit de afgelopen 2 jaren helaas niet live kon) en de Grant en stimuleringsbeurzen van 2022 feestelijk zijn uitgereikt.

Jacqueline Cleton, Manager Reade Foundation: “Wat was het fijn om dit weer live te mogen doen! Reade Foundation ondersteunt die projecten die ten goede komen aan de kwaliteit van de behandeling en de levenskwaliteit van cliënten. Dat doen we onder andere met deze beurzen. Daarmee dragen we bij aan waardevolle onderzoeken en de professionele, maar ook persoonlijke ontwikkeling van Reade-medewerkers.”

Vroukje Boenk, Voorzitter Reade Foundation: ”Van harte gefeliciteerd aan de Grant winnaar 2022, Maarten M. Steinz, voor zijn reumaonderzoek en de winnaars van de stimuleringsbeurzen van dit jaar: Vasilis Tomaras en Lynette Spits. We weten zeker dat zij in de toekomst heel veel mooie dingen gaan doen!”

Namens Reade Foundation hartelijk dank aan alle aanwezigen, waaronder de bestuursleden en natuurlijk Job Cohen die ons meenam in het perspectief van de cliënt door prachtig voor te lezen uit Hersenvlekken van Sara van der Kooi en een column van zijn eigen vrouw die leed aan MS.

Het maakte nogmaals duidelijk waar deze dag uiteindelijk om draait: de cliënt. Het programma werd dan ook afgesloten met de oproep aan alle Reade-medewerkers om vooral mooie initiatieven te blijven indienen. Om samen te helpen meer mensen in staat te stellen meer uit hun leven en henzelf te halen!

Stimuleringsbeurzen uitgereikt door Dr. Jaap Willems, bestuurslid

2020

  • Mikki van der Wal - “Yoga for the Special Child”- the Sonia Sumar Method
  • Mariëtte de Rooij - Cursus “Begeleiden van veranderingsprocessen.

2021

  • Evelien Ploegaert - Het opzetten van een team “cognitieve communicatiestoornissen”
  • Anja Duijn en Nynke Haze - Behandeling van de paretische arm bij NAH; kennisuitwisseling tussen Reade en de eerste & tweede lijn. Een symposium georganiseerd door Reade. Passend bij de discussie juiste zorg op de juiste plek.

2022

  • Vasilis Tomaras - Het volgen van het “European practicum on cardiopulmonary exercise testing CPXI 2022” congres in Utrecht
  • Lynette Spits - Bezoeken van de meerdaagse conferentie ‘’2022 Joint Conference on Brain Injury’’ in New York.


Grants uitgereikt door Dr. Ben Dijkmans, bestuurslid

2020
Daisy Vedder/Bas Dijkshoorn, Effectiviteit en immunogeniciteit van rasburicase voor patiënten met ernstige, topheuze jicht.

2021

Celine Timmermans - De IWW Neglect test; een functionele en interactieve test voor het evalueren van neglect bij personen na een beroerte.

2022

Maarten M. Steinz - Rheumatic disease induced myopathies: molecular imaging of intra-muscular dysfunctions.

Meer nieuws

Tuin opknappen1

Vrijwilligers knappen tuin Reade Overtoom op!

  1. 18 jun. 2024

Afgelopen donderdag mochten we op de Overtoom een groep vrijwilligers ontvangen die via Stichting Zin Reade had gevonden en de handen uit de mouwen stak onder de noemer van een “zinvol bedrijfsuitje”. En zinvol was het zeker!

Foto Reinder

Promotie Reinder Raadsen

  1. 16 apr. 2024

Reinder Raadsen gaat op maandag 17 juni om 11:45 uur zijn proefschrift 'Epidemiology and predictors of cardiovascular diseases in rheumatoid arthritis' verdedigen in het Auditorium van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Readefoundation

Ambassadeurs Reade Foundation op bezoek

  1. 9 apr. 2024

Afgelopen week mocht Reade Foundation Job Cohen, Viggo Waas en Peter Heerschop bij Reade op de Overtoom verwelkomen om hier wat meer te delen over diverse indrukwekkende projecten.

Toon meer nieuws over uitreiking grant en stimuleringsbeurzen door de reade foundation Toon minder nieuws

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?