Readefoundation

Ambassadeurs Reade Foundation op bezoek

Afgelopen week mocht Reade Foundation Job Cohen, Viggo Waas en Peter Heerschop bij Reade op de Overtoom verwelkomen om hier wat meer te delen over diverse indrukwekkende projecten.

Zo vertelde Prof.dr. Thomas Janssen over elektrostimulatie bij dwarslaesie, Prof.dr. Michael Nurmohamed over het belang van onderzoek en de Grant vanuit het Dr. Jan van Breemen Reumafonds en Ilona Visser & Lisette Kesteloo van “Reade Abroad” over hun trainingen in het buitenland vanuit de overtuiging dat iedereen in heel de wereld de beste revalidatiezorg verdient.

Daarnaast hebben we die ochtend vooral gespard over hoe we gezamenlijk kunnen optrekken om meer aandacht te vragen voor huidige en toekomstige waardevolle initiatieven die bijdragen aan het verbeteren van de behandel- en levenskwaliteit van revalidanten en mensen met reuma.

Peter, Viggo en Job hadden erg goede ideeën en spelen daarin een belangrijke rol. We zijn dan ook heel trots om te mogen melden dat Peter Heerschop nu officieel ook ambassadeur is geworden.

Van harte welkom Peter!

Samen gaan we aankomende tijd vormgeven aan de mooie plannen.

Maar nu eerst aan de slag met de voorbereidingen voor de feestelijke bijeenkomst op 25 april, waar onder andere de Grant 2024 uitgereikt zal worden. Met sterke pitches en Carolien Borgers als host belooft dat een mooie dag te worden!

Meer nieuws

Tuin opknappen1

Vrijwilligers knappen tuin Reade Overtoom op!

  1. 18 jun. 2024

Afgelopen donderdag mochten we op de Overtoom een groep vrijwilligers ontvangen die via Stichting Zin Reade had gevonden en de handen uit de mouwen stak onder de noemer van een “zinvol bedrijfsuitje”. En zinvol was het zeker!

Img 0101 510x295x1

Uitreiking Grant en stimuleringsbeurzen door de Reade Foundation

  1. 13 mei 2022

Gisteren was het eindelijk zover; hét jaarlijkse Reade Foundation event waar Grant- en beursontvangers van 2020-2021 in het zonnetje werden gezet (omdat dit de afgelopen 2 jaren helaas niet live kon) en de Grant en stimuleringsbeurzen van 2022 feestelijk zijn uitgereikt.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?