Plantaardig eten

Een gezonde toekomst is plantaardig

"Een gezonde toekomst is plantaardig." Een duidelijke conclusie van het eerste PAN Nederland Congres afgelopen zaterdag. Het was een inspirerende dag waar Reade goed vertegenwoordigd was.

Anna Kretova benadrukte dat er meer mogelijk is dan medicatie: “Jicht wordt voor 25% aangezet door genetische factoren, wat betekent dat 75% bestaat uit leefstijl. In de wetenschap is er geen verwarring: het meest optimale voedingspatroon om zo lang mogelijk gezond te blijven is een voedingspatroon gebaseerd op onbewerkte voeding, volkoren granen, verse groenten en fruit.” Howard Krompoe bevestigt dit uit eigen ervaring: “Na een plantaardig voedingspatroon te hebben aangenomen heb ik geen last meer gehad van mijn jicht.”

Wendy Walrabenstein deelde de eerste uitkomsten van het Plants for Joints onderzoek: “Plantaardige voeding verlaagt de ziekteactiviteit van mensen met Reuma. Het kan laaggradige ontsteking verlagen en pijn drastisch verminderen.”

De ambitie van Plants for Health is met één leefstijlprogramma de gezondheid van alle mensen met een chronische aandoening verbeteren. Carlijn Wagenaar: “Mensen willen zelf de regie in handen hebben en weten hoe ze klachten kunnen verminderen. De deelnemers hebben het programma beoordeeld met een 9,2! Waar we nu richten op aandoeningen, richten we straks op preventie.”

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?