Katja hoorn 2
PDF

Veerkracht en waardevolle prestaties

Beste lezer,

Met genoegen presenteren wij ons Jaarbeeld 2023; een terugblik op een jaar vol stevige uitdagingen voor Reade die we met kracht zijn aangegaan maar ook een jaar waarin we ook konden putten uit inspirerende ontwikkelingen die onze organisatie en het zorgveld kenmerkt.

In het afgelopen jaar zijn we veerkrachtig omgegaan met de voelbare uitdagingen met betrekking tot de betaalbaarheid van de zorg en de krapte op de arbeidsmarkt. Onze toewijding om mensen sterker te maken en ons te verbinden aan anderen heeft geresulteerd in waardevolle prestaties. Dit jaarbeeld richt zich op de hoogtepunten waar we trots op zijn.

De documentaire over de Handbike Battle illustreert hoe cliënten letterlijk bergen verzetten door op armkracht en karakter in Oostenrijk op de handbike hun berg te bedwingen. Ook delen onze collega’s van Reade Abroad hun kennis en vaardigheden buiten de landsgrenzen, waar dit hard nodig is, terwijl ze tevens waardevolle kennis terugbrengen naar Reade. Onze netwerklocatie Drostenburg biedt nu al 10 jaar onderwijs en zorg onder één dak, volgens onze visie: één kind, één plan.

Een speciale vermelding voor onze collega’s die dit jaar zijn gepromoveerd en voor iedereen die via onderzoek een cruciale rol speelt in het verbeteren van onze behandelingen. We zijn trots op de nieuwe samenwerkingen die we zijn aangegaan, omdat we geloven dat je samen met anderen meer kunt bereiken. Dit jaar zijn we van start gegaan met de Amsterdam brede sport- en beweegweek. Reade is hiervan trotse partner omdat bewegen je een boost geeft. Bewegen voor iedereen moet zijn, zelfs als het voor jou niet vanzelfsprekend lijkt om te bewegen. Daarvoor maken wij ons als Reade graag sterk.

En laten we niet vergeten de Sigra Diversiteitsaward voor onze collega Rachel Zalmijn, die zich inzet voor inclusief speelgoed, waarin kinderen zichzelf en anderen kunnen herkennen. Met vastberadenheid kijken we vooruit naar het komende jaar. Mijn oprechte waardering gaat uit naar alle hardwerkende collega’s, die ondanks de uitdagingen en ervaren werkdruk, dag in dag uit hun inzet, toewijding en flexibiliteit tonen. Samen behalen we prachtige resultaten, en daar ben ik trots op.

Tot slot wil ik onze cliënten en hun naasten bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons stellen. We blijven streven naar de best mogelijke zorg, nu en in de toekomst.

Ik nodig je van harte uit om ons Jaarbeeld te lezen en sta open voor vragen of opmerkingen. Samen kijken we uit naar een voortzetting van onze reis.

Met vriendelijke groet,

Katja Hoorn

Voorzitter Raad van Bestuur

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?