2022 HERO kinder jongeren revalidatie kracht

Veerkracht en waardevolle prestaties

Beste lezer,

Met genoegen presenteren wij ons Jaarbeeld 2023; een terugblik op een jaar vol stevige uitdagingen voor Reade die we met kracht zijn aangegaan. Ook een jaar waarin we ook konden putten uit inspirerende ontwikkelingen die onze organisatie en het zorgveld kenmerkt. Onze toewijding om mensen sterker te maken en ons te verbinden aan anderen heeft geresulteerd in waardevolle prestaties. Dit jaarbeeld richt zich specifiek op de hoogtepunten waar we trots op zijn.

De documentaire over de HandbikeBattle illustreert hoe cliënten letterlijk bergen verzetten door op armkracht en karakter in Oostenrijk op de handbike hun berg te bedwingen. Ook delen onze collega’s van Reade Abroad hun kennis en vaardigheden buiten de landsgrenzen, waar dit hard nodig is, terwijl ze tevens waardevolle kennis terugbrengen naar Reade. Onze netwerklocatie Drostenburg biedt nu al 10 jaar onderwijs en zorg onder één dak, volgens onze visie: één kind, één plan.

Een speciale vermelding voor onze collega’s die dit jaar zijn gepromoveerd en voor iedereen die via onderzoek een cruciale rol speelt in het verbeteren van onze behandelingen. We zijn ook het afgelopen jaar waardevolle nieuwe samenwerkingen aangegaan, omdat we geloven dat je samen met anderen meer kunt bereiken. Dit jaar zijn we van start gegaan met de Amsterdam brede sport- en beweegweek. Reade is hiervan trotse partner omdat bewegen je een boost geeft en bewegen voor iedereen mag zijn, zelfs als het voor jou niet vanzelfsprekend lijkt om te bewegen. Daarvoor maken wij ons als Reade graag sterk. En laten we de Sigra Diversiteitsaward niet vergeten; voor onze collega Rachel Zalmijn, die zich inzet voor inclusief speelgoed, waarin kinderen zichzelf en anderen kunnen herkennen. Slechts een selectie uit de hoogtepunten van 2023.

Met vertrouwen koersen we vooruit naar een toekomst waarin we vanuit betrokkenheid en in samenwerking met anderen, hoogwaardige revalidatie- en reumazorg leveren om zo meer mensen te helpen om weer mee te doen in hun eigen leven. We zijn trots op onze professionals die zich onverminderd hebben ingezet voor onze cliënten, het onderwijs en onderzoek.

We bedanken onze cliënten en hun naasten voor het vertrouwen dat ze in ons stellen. We blijven streven naar de best mogelijke zorg, nu en in de toekomst. Je ben van harte uitgenodigd om ons Jaarbeeld te lezen en staan open voor vragen en opmerkingen.

Samen kijken we uit naar een voortzetting van onze reis.

Katja Hoorn en Suzan Vernie

Raad van Bestuur

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?