Huisarts+ punt

Reade Reumatologie werkt voor teleconsultatie samen met de organisatie Huisarts+punt. Vraag nu de teleconsult aan via ZorgDomein.

Het teleconsult is de vinden onder 'teleconsultatie' en de organisatie Huisarts+punt. De reumatoloog beantwoordt de vraag binnen een termijn van 3 werkdagen via ZorgDomein. Het retourbericht in ZorgDomein kan worden ingelezen in het HIS.

Hoe kan ik een cliënt naar Huisarts+punt verwijzen?

Verwijzen naar Huisarts+punt gaat via ZorgDomein. In ZorgDomein vind je het zorgaanbod en de verwijsindicaties van de diverse specialismen. Bij Reade is dat -voor nu nog enkel- reumatologie.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?