LIN

LIN-opleidingsdag was groot succes

Samen leren, innoveren en onderzoeken. Dat is waar het bij LIN (Leer- en InnovatieNetwerk) om draait. Maandag 10 januari vond de eerste LINopleidingsdag van dit jaar plaats en deze was zeer geslaagd! Een afwisselend programma waarbij de studenten presentaties aan elkaar gaven om zo hun persoonlijk leertraject in beeld te brengen.

“Door het LIN leer je om kritisch te kijken naar je eigen handelen, je leert elkaar coachen en kijkt naar verbeterpunten op de werkvloer. Je wordt klaargestoomd voor het echte werk!" – zegt Nienke stralend (student rechts op de foto).

Onze regieverpleegkundige Kirsten, tevens begeleider LIN, is vanaf het begin betrokken bij het LIN-concept en is zeer te spreken over deze nieuwe manier van leren.

"Vanaf de start meedoen en meedenken betekent uitproberen. In het begin kom je erachter dat bepaalde dingen soms niet meteen werken, dat is niet erg. Met collega's en studenten praten over casussen en ziektebeelden maakt dat je samen verder komt. Het LIN-concept betekent voor mij dat we met elkaar blijven ontwikkelen en dat ik bewust blijf van wat ik doe. Ik sta stil bij mijn eigen handelen en vergroot hierdoor mijn kennis''.

''In het begin was het heel erg zoeken. De studenten leren van de verpleegkundigen, en wij leren van de studenten. Dit uit zich in bijvoorbeeld een klinische les door een groep studenten. Het is een andere dynamiek waar ons team open voor staat, het enthousiasme is zichtbaar aanwezig! We zien wat het oplevert, dat inspireert."

Meer nieuws

2022 HERO revalidatie werken in de zorg verpleegkundigen

I-LIN: een nieuwe manier van leren en werken

  1. 2022-12-07

Het Leer- en Innovatie Netwerk (LIN), dat in 2020 bij Reade van start ging, is vorig jaar uitgebreid. Aan het succesvolle project voor verpleegkundestudenten, zijn nu ook de disciplines ergo- en fysiotherapie toegevoegd. LIN is daarmee interdisciplinair geworden en omgedoopt tot I-LIN.

Karin paul lin 2 510x295x1

Kwaliteitsprijs Reade 2021 gaat naar Karin Dul en Paul de Jong voor het LIN (leer- en innovatienetwerk)

  1. 2022-04-29

Op 26 april 2022 reikte Toine Vogels, lid Raad van Bestuur, de Kwaliteitsprijs 2021 uit aan Karin Dul, opleidingscoördinator en Paul de Jong, praktijk opleider verpleging, cluster kliniek. Zij kregen de prijs voor het *LIN (leer- en innovatieNetwerk).

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?