Voetencentrum Wender

Voetencentrum Wender podotherapie en specialistische voetzorg aan de cliënten van Reade. Met deze samenwerking is het mogelijk om zelf laagdrempelig een podotherapeut inschakelen.

Een podotherapeut van Voetencentrum Wender zal specialistische voetzorg verlenen op locatie Jan van Breemen. Cliënten van Reade kunnen gebruik maken van deze zorg, op eigen initiatief of op advies van de reumatoloog of revalidatiearts.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken, vragen over podotherapeutische zolen, wijzigingen aan jouw therapie of andere vragen neem je contact met Voetencentrum Wender. Via de link maak je alvast kennis met de therapeut.

Het spreekuur is uitsluitend bedoeld voor cliënten van Reade.

Aanvullende informatie

Alle actuele informatie over vergoedingen, behandelingen en het verloop van een bezoek aan de podotherapeut vind je op de website van Wender.

Locatie Voetencentrum Wender

Locatie jvb reade

Jan van Breemen

Amsterdam

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?