2022-HERO-Reade-sportloket-2

Sport- en leefstijlloket

Op zoek naar een persoonlijk advies over je wensen en mogelijkheden om te sporten en bewegen? Weten hoe je een actieve leefstijl realiseert? Informatie over sportmogelijkheden bij jou in de buurt? Maak een afspraak met de sport- en beweegconsulent van het Sportloket.

Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op je gezondheid en kwaliteit van leven. Zeker voor mensen met een fysieke beperking en chronische aandoening. Sporten verbetert je conditie, helpt verergering van klachten voorkomen en heeft bovendien een belangrijke sociale functie. Ook na het behandeltraject bij Reade vinden wij het belangrijk dat je kunt blijven sporten en bewegen.

Voorbereiden afspraak met het sportloket

Ter voorbereiding van een afspraak met het sportloket zouden klanten voor zichzelf op een rij kunnen zetten welke sportieve ervaring zij reeds hebben en waar momenteel de interesses liggen. Tijdens een bezoek aan het sportloket kunnen mensen een gericht advies ontvangen over een specifieke sport maar de insteek kan ook zijn; oriënteren op hoe verdere na revalidatie of ontstaan van chronische aandoening. De medewerkers van het sportloket hebben specifieke kennis van div. ziektebeelden en beperking evenals van 1e lijns interventies.

Tijdens het gesprek komen ook zaken als vervoer, motivatie en mogelijke obstakels aan bod. Na de eerste afspraak met het sportloket is het mogelijk om meerdere vervolgsessie in te plannen.

Passende sportactiviteit in jouw buurt

Wij staan daarom in verbinding met verschillende aanbieders van aangepast sporten in de regio Amsterdam. Ons Sport- en Leefstijlloket helpt bij het vinden van een passende sportactiviteit in jouw eigen woonomgeving en bij het behouden van een actieve leefstijl. Op basis van je wensen en mogelijkheden krijg je advies op maat en waar nodig begeleiding.

Vragen?

Neem voor vragen contact op. Telefonisch van maandag t/m donderdag.

““Ze laten je niet los totdat je zelf de motivatie hebt gevonden om het vol te houden."”
Astrid (64)

Locatie Sport- en leefstijlloket

Locatie jvb reade

Reade, locatie Dr. Jan van Breemen

Amsterdam

Reade overtoom revalidatie reumazorg

Reade, locatie Overtoom

Amsterdam

Klantenservice

Heb je een vraag over Reade? Onze klantenservice helpt je verder.
Telefonisch zijn we bereikbaar van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur).

Tips voor de website?