Reade_kind-jeugd-sporten-bewegen-revalideren-power

Mega Power Groep

De Mega Power Groep is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar met CP die een vraag hebben op het gebied van lopen, rennen, krachtverbetering en fitheid. Dit kan bijvoorbeeld zijn: sneller willen kunnen lopen en/ of rennen, langere afstanden lopend kunnen afleggen en makkelijker en veiliger trap kunnen lopen.

Reade biedt deze doelgroep daarom speciale kracht- en loopvaardigheidstraining in de Mega Power Groep: een prikkelend programma rondom een verhaal met eigen gekozen superhelden.

De training bieden we op een speelse wijze aan in een 12-weekse module. Drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag van 16.00 - 17.00 uur. Het is een intensieve behandeling met één op één begeleiding/behandeling binnen de groep.

Behandeling starten?

Regel je verwijzing of bekijk de actuele wachttijden

Locatie Mega Power Groep

Locatie jvb reade

Jan van Breemen

Amsterdam

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?