2022 HERO kinder jongeren revalidatie kracht

Aanhoudende pijn Revalidatie Kind&Jeugd

In aanmerking komen alle kinderen en jongeren in de leeftijd vanaf 6 jaar met chronische pijnklachten in het bewegingsapparaat.

Bij deze groep staan lichamelijke beperkingen - als gevolg van pijn aan spieren of gewrichten - op de voorgrond. De revalidatiebehandeling is niet geschikt voor jongeren met primair psychiatrische problematiek en/of chronische buik- of hoofdpijn.

Hoe verloopt het proces?

 • Intake
  • De intake is bij de revalidatiearts.

  • Observatie
   • Na de intake bij de revalidatiearts volgt meestal aanmelding voor een multidisciplinair observatietraject. Dit bestaat afspraken bij fysiotherapie, ergotherapie en psycholoog. Voor de ouders is er een intake bij maatschappelijk werk. In een tijdsbestek van ongeveer 6 weken kom je daarvoor wekelijks 1 a 2 keer naar ons toe.

   • Planbespreking
    • Vervolgens is er een planbespreking met kind/jongere, ouders, revalidatiearts en de teamleden om de bevindingen en ons vervolgadvies op maat te bespreken. We maken hiervoor gebruik van het bio-psycho-sociale model, waarbij aanleg, triggers en onderhoudende factoren in kaart worden gebracht en er gekeken wordt naar interacties en vicieuze cirkels.

    • Passend vervolg
     • Afhankelijk van onze bevindingen en de wensen en verwachtingen van de patiënt vindt behandeling aansluitend plaats binnen Reade of adviseren wij over een meer passend vervolg.

Locatie Aanhoudende pijn Revalidatie Kind&Jeugd

Locatie jvb reade

Jan van Breemen

Amsterdam

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?