Functiedifferentiatie

Om verpleegkundigen een ‘positie op maat’ te bieden met meer loopbaanmogelijkheden en salarisontwikkelingen, ontwikkelde Reade vijf functieprofielen. Volledig benaderd vanuit ‘het leren en ontwikkelen principe’, de intrinsieke motivatie en persoonlijke wensen van de verpleegkundigen in de revalidatie.

Met deze vijf verschillende profielen is Reade één van de koplopers in Nederland op het gebied van functiedifferentiatie. Zijn we allemaal hetzelfde? Nee. Zijn we allemaal belangrijk? Ja. Alle functies zijn hard nodig om de kwaliteit van zorg te blijven waarborgen, zowel nu als in de toekomst!

De 5 verschillende functieprofielen

  • Verpleegkundige
  • Gespecialiseerd verpleegkundige (mbo+)
  • Regieverpleegkundige
  • Senior regieverpleegkundige
  • Verpleegkundig specialist.

Uitgave 'Verpleegkundigen kiezen koers'

We hopen anderen te inspireren en enthousiasmeren met ons verhaal. Het is een verhaal waar we trots op zijn.

NIEUWS Miranda verpleegkundigen functieprofielen
“Hierin verliezen we de mbo-ers zeker niet uit het oog. De deur staat open voor iedere verpleegkundige, ongeacht zijn of haar niveau. Persoonlijke ontwikkeling wordt straks alleen nog meer aangemoedigd en dankzij de functiedifferentiatie voor ieder op maat mogelijk gemaakt.”
Miranda Ekkel, manager verpleging

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?