2022 HERO revalidatie werken in de zorg verpleegkundigen

Verpleegkundige, Amsterdam

Ben je een ervaren Verpleegkundige (MBO of HBO) of bijna afgestudeerd als Verpleegkundige mbo niveau 4 en op zoek naar een nieuwe werkomgeving in hartje Amsterdam waar je persoonlijk én professioneel kan groeien en een band opbouwen met je cliënten? Dan biedt Reade het antwoord.

Functies voor verpleegkundigen bij Reade Amsterdam

Vacature Verpleegkundige hbo

Bruto-maandsalaris tussen € 2.700,- en € 3.700,-
Doorgroeimogelijkheden. Persoonlijk opleidingsbudget van €1.000,- per jaar. Loopbaan waar je zelf de touwtjes in handen hebt. Invloed op je rooster.

Bij ons heb je niet alleen een baan, maar een loopbaan waar je zelf de touwtjes in handen hebt. Lees ons boekje 'Verpleegkundige Kiezen Koers' en ontdek hoe je bij ons kan werken volgens het Magnet principe in de revalidatiezorg. Als verpleegkundige werk je samen met verschillende disciplines om de situatie van de revalidant te verbeteren, en draag je bij aan het verbeteren van de kwaliteit van hun leven.

Wat maakt werken als verpleegkundige MBO bij Reade anders?

  • Bij Reade heb je meer regie over je loopbaan, meer zeggenschap in de organisatie en meer ruimte voor je professionele ontwikkeling dan bij andere zorginstellingen.
  • Verpleegkundigen beslissen bij Reade zelf waar ze staan en wat ze willen bereiken.
  • Tijdens ontwikkelgesprekken worden ze geholpen met het maken van een plan dat past bij hun functieprofiel. Zo weten ze welke kennis en vaardigheden nodig zijn en kunnen ze hun eigen leerlijn maken.
  • Verpleegkundigen kunnen op het juiste moment scholing volgen.


Met deze vijf verschillende profielen is Reade één van de koplopers in Nederland op het gebied van functiedifferentiatie:

  • Verpleegkundige
  • Gespecialiseerd verpleegkundige (mbo+)
  • Regieverpleegkundige
  • Senior regieverpleegkundige
  • Verpleegkundig specialist.

Verpleegkundige zeggenschap om de zorg te verbeteren

Ines verpleegkundige MBO Amsterdam

“Zeggenschap is voor ons belangrijk omdat het kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van de zorg”, legt Ines uit. “Omdat wij elke dag aan het bed van revalidan- ten staan, weten wij het beste wat goed werkt en wat er extra nodig is. Wanneer wij inspraak hebben, kan dat dus de zorg verbeteren.”

Marije verpleegkundige MBO Amsterdam

Marije vult aan: “Wij hebben heel veel ideeën over hoe het beter kan. Het is dan frustrerend als er anders wordt besloten van bovenaf.
Vanuit hun positie gezien is het dan ook haast onmogelijk om nieuwe dingen te implementeren, zonder daarbij weerstand te krijgen vanuit de verpleging.”

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?