Revalidatie zorg behandelen nah dwarslaesie amputatie reuma

Wondpoli

De wondpoli is voor alle cliënten van Reade met complexe (decubitus) wonden waarbij de expertise vanuit het revalidatiecentrum nodig is. Daar waar mogelijk dragen wij de wondzorg over aan professionals in de eigen omgeving.

De intake vindt plaats op de wondpoli en is met een verpleegkundig specialist. Naast een uitgebreide intake, kijken we naar de wond en wat de oorzaak kan zijn. Op basis van uitgebreid lichamelijk onderzoek van de wond en de omliggende huid geven we advies op maat over:

  • de wondbehandeling
  • houdingswissel
  • zitduur
  • antidecubitusmaterialen
  • transfers

In overleg kijken we op welke wijze de wondzorg thuis kan plaatsvinden. Zo nodig overlegt de verpleegkundig specialist met de huisarts of wondzorgexperts in de wijk. Indien nodig maken we een vervolgafspraak voor evaluatie of monitoring van de wond. De intake duurt 60 minuten. Vervolgcontroles duren 30 minuten.

Behandeling starten?

Regel je verwijzing of bekijk de actuele wachttijden

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?