2022 Hero elektro spasticiteit

Expertiseteam Spasticiteit spreekuur

Zodra er een uitgebreidere evaluatie nodig is van jouw spasticiteit of problemen bij het bewegen, kom je naar het spasticiteit spreekuur.

Samen met de specialist wordt bepaald wat de beste behandeling is voor jou. Het evaluatie spreekuur duurt dertig minuten tot een uur.

Hoe werkt het spasticiteit spreekuur?
De specialist zal naar jouw klachten vragen en of je bepaalde bewegingen wil maken. Of bijvoorbeeld een stukje lopen. Wanneer je eerder bent behandeld voor de spasticiteit, zal je worden gevraagd hoelang het heeft geduurd voordat je het effect van de behandeling heeft gemerkt. Ook zal de arts willen weten of de behandeling het gewenste resultaat heeft gegeven en hoe lang het effect van de heeft aangehouden.

Op basis van dit onderzoek kan vaak al bepaald worden welke behandeling het beste is. Soms blijkt dat een uitgebreidere analyse nodig is van het lopen of handelen. Bijvoorbeeld dat er een ergotherapeut meekijkt.

Mogelijke behandelingen zijn bijvoorbeeld medicijnen, therapie, een orthese, botuline toxine injecties, fenolisatie of verder onderzoek.

Behandeling starten?

Regel je verwijzing of bekijk de actuele wachttijden

Locatie Expertiseteam Spasticiteit spreekuur

Reade overtoom revalidatie reumazorg

Overtoom

Amsterdam

Klantenservice

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?