2022 Hero elektro spasticiteit

Expertiseteam Spasticiteit spreekuur

Zodra er een uitgebreidere evaluatie nodig is van jouw spasticiteit of problemen bij het bewegen, kom je naar het spasticiteit spreekuur.

Samen met de specialist wordt bepaald wat de beste behandeling is voor jou. Het evaluatie spreekuur duurt dertig minuten tot een uur.

Hoe werkt het spasticiteit spreekuur?
De specialist zal naar jouw klachten vragen en of je bepaalde bewegingen wil maken. Of bijvoorbeeld een stukje lopen. Wanneer je eerder bent behandeld voor de spasticiteit, zal je worden gevraagd hoelang het heeft geduurd voordat je het effect van de behandeling heeft gemerkt. Ook zal de arts willen weten of de behandeling het gewenste resultaat heeft gegeven en hoe lang het effect van de heeft aangehouden.

Op basis van dit onderzoek kan vaak al bepaald worden welke behandeling het beste is. Soms blijkt dat een uitgebreidere analyse nodig is van het lopen of handelen. Bijvoorbeeld dat er een ergotherapeut meekijkt.

Mogelijke behandelingen zijn bijvoorbeeld medicijnen, therapie, een orthese, botuline toxine injecties, fenolisatie of verder onderzoek.

Behandeling starten?

Regel je verwijzing of bekijk de actuele wachttijden

Locatie Expertiseteam Spasticiteit spreekuur

Reade overtoom revalidatie reumazorg

Reade, locatie Overtoom

Amsterdam

Klantenservice

Heb je een vraag over Reade? Onze klantenservice helpt je verder.
Telefonisch zijn we bereikbaar van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur).

Tips voor de website?